Izvor: Happy BSC
06.09.2021 u 11:22
0

NAJSTRAŠNIJA IGRICA DOBIJA REMAKE: Uskoro nas čeka prerađeni DEAD SPACE!

Idejni tvorac Dead Space-a, Glen Skofild nedavno je rekao da mu je plan bio da napravi najstrašniju igricu ikad i, sudeći po reakcijama mnogih, pošlo mu je za rukom. Za one koji možda nisu igrali ovaj naslov, opis igrice staje u jednu reč – JEZIVO.

PROČITAJTE JOŠ: BATTLEFIELD STIŽE NA ANDORID: Čeka nas beta verzija ove jeseni!

Zamislite da se nalazite na svemirskom brodu bez žive duše pored sebe, ali sa mnogo mrtvoživih stvorenja koja vas svojim dvometarskim udovima vrebaju na svakom ćošku. Koliko god strašno zvučalo, ovo nije ni blizu strahote kroz koju prolazite kad sami u bilo koje doba dana igrate igru.

 

Izvor: Youtube/Printscreen/Roanoke Gaming

S obzirom na revoluciju koju je donela u mnogim aspektima (od grafike, pa do unikatnog gameplay-a), ova igra je postala nezaobilazno štivo za svakog ljubitelja horor igrica. Upravo zbog toga, EA je odlučio da malo „osveži“ originalni naslov i donese igračima horor u prerađenoj formi sa unapređenim grafikama i još jezivijom atmosferom. 

 PROČITAJTE JOŠ: POSTANI NOVI ŠERLOK: Top 3 detektivske igrice!

Plan izdavača je da rimejk Dead Space-a izađe na jesen 2022. , pa će tako igrači moći da dočekaju zimu u toploj sobi, zaokupljeni višesatnim prelaskom sa strašnog na strašniji nivo najstrašnije igrice u svemiru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter