Izvor: Happy BSC
03.09.2021 u 15:10
0

POSTANI NOVI ŠERLOK: Top 3 detektivske igrice!

Zahvaljujući Šerloku Holmsu i drugim popularnim njuškalima, detektivi su dostigli mitski stastus u popularnoj kulturi. Neprestano objavljivanje detektivskih knjiga, kao i gomila filmova na tu temu neminovno su inspirali svet igrica. Zbog toga sad i mi možemo, na par sati ili dana, da postanemo poznati istražitelji. Slede top 3 detektivske igrice koje spadaju u gejmersku lektiru! 

L.A. NOIRE

Ova igra je jedan od dragulja Rockstar-a, koji u svom portfoliu ima naslove kao što su GTA i Red Dead Redemption. 

Izvor: Youtube/Printscreen/Rockstar Games

Od Rockstar-a se uvek očekuje mnogo, ali  L.A Noire čak i prevazilazi očekivanja zahvaljujući sjajnoj akciji i tome što od igrača traži da razmišlja kao detektiv i, barem virtuelno, radi pravi detektivski posao. 

PROČITAJTE JOŠ: SEPTEMBAR GORI: Top 3 IGRICE koje nas čekaju ovog meseca!

L.A. Noire je izašao 2011. i u to doba je donela revoluciju što se tiče grafike. Neverovatne animacije lica i tehnologija praćenja pokreta učinile su da ova igra čak i deset godina kasnije ne kaska za standardima. 

SHERLOCK HOLMES: THE DEVIL’S DAUGHTER

Ova Šerlok Holms igrica, za razliku od mnogih sličnih, zaista traži od vas da udjete u um najpoznatijeg detektiva na svetu i rešite neke od najtežih slučajeva.  

Izvor: Youtube/Printscreen/Throneful

Uz jedinstven gameplay, ova igra uspeva na sjajan način da napravi balans između akcije i mozganja, pa se nemojte čuditi ako posle igranja poverujete da ste zaista postali detektiv.

BATMAN: ARKHAM CITY

Iako na prvi pogled ne deluje kao detektivska igrica, Batman: Arkham City ispunjava sve uslove da se nazove istraživačkom igrom. 

Youtube/Printscreen/GameClips

Za razliku od ostalih Batman igara, ova igra traži od vas da istražujete mesta zločina i deo po deo sklopite priču kako biste kaznili zlikovca. 

PROČITAJTE JOŠ: 3 MILIONA ZA RUKOPIS GENIJA: Ajnštajn na aukciji!

Nema sumnje da ćete zbog ove igre zagrejati kako mozak tako i džojstik, a izvesno je da ćete i napariti oči gledajući u fenomenalne vizuale. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter