Izvor: HappyBSC
16.05.2020 u 13:48
0

PROGOVORILA ŽENA IZ TAJNOG PROJEKTA HAARP: Ne mogu da ćutim, ovako nam razaraju planetu (FOTO, VIDEO)

Osećate li se bezvoljni, depresivni, smanjene životne radosti, tamnih misli, razdraženi, umorni? Ako na ova pitanja možete da odgovorite potvrdno, možda ćete odgovor na to pronaći u ovom tekstu.

JEZIVO! Belgijanac: Čipovan sam, a kada sam hteo da izvadim čip ovo se dogodilo! (FOTO)

ZASTRAŠUJUĆE PRIZNANJE PILOTA KOJI JE ZAPRAŠIVAO NEBO: Ispuštali smo otrove, uništavali ljude, sad mi prete ubistvom!

H.A.A.R.P.  (High Frequency Active Auroral Research Program) je američki civilni i vojni istraživački program u kojem se koriste radiotalasi za ispitivanje gornje atmosfere, posebno jonosfere.

Sledi delomično prepisan teksta iz videa.

– Postoji sumnja da se jaki odašiljači i veliki antenski uređaji na Aljasci koriste takođe za vojna istraživanja. Udaljeni od svake civilizacije, ovde rade američka vojna mašine za manipulaciju jonosferom. Ime tajnog projekta je H.A.A.R.P. čija ogromna šuma antena može da zrači radiotalase u jonosfera, koji imaju snagu odašiljanja od 3.600 kilovata, što odgovara snazi od 1.000 TV kanala. S radiotalasima, pokušava da se promeni jonosferu, na taj način, da pumpaju energiju u sloj atmosfere koji sadrži električki nabijene čestice. Ionosfera se na tom mjestu ugrije, isteže i pokreće se oluje, što ukazuje na mogućnost da se vojnim protivnicima pravi poteškoće. Preko H.A.A.R.P. postrojenja, odašiljaju se radiovalovi, koje se reflektira u ionosferu, iz koje se kao ekstremno dugi valovi šire diljem svijeta. Na ovaj se način takođe može u svako doba održavati kontakt s podmornicama, jer samo ekstremno dugi radiotalasi prodiru u duboke vode mora.

Službeno bi H.A.A.R.P. trebao služiti samo za istraživanje jonosfere, ali postoji sumnja da se jaki odašiljači i veliki antenski sistemi koriste za vojne eksperimente. U blizini Tromsa u Norveškoj, i Evropljani sprovode istraživanja sa jonosferom. Uz pomoć posebne opreme šalju se radarski impulsi u jonosferu. Mali deo tih signala, odbija se natrag uglavnom preko elektrona i prima opet od strane antena.

Ovo priča Džozefin Frail iz Asocijacije Terra SOS, koja je bila svedok eksperimenata sa H.A.A.R.P. sistemom. 

– Razaranje jonsfere tim talasima je bilo tako veliko, da je oružje sa takvim emitovanjem 1976./77. godine zabranio UN. Donet je sporazum, da se klimatsko oružje ne sme upotrebljavati za ratne sukobe. Ali, to se u stvarnosti još uvek primenjuje.

OVO RADE ČOVEČANSTVU

STRAVIČNA ISPOVEST ŠVEĐANINA Čipovali su me i sada sam njihov ROB! (VIDEO)

NOVA MRAČNA PRETNJA ČOVEČANSTVU Bil Gejts: Spremite se, stiže PANDEMIJA 2! (VIDEO)

PROCUREO NANO-ČIP BIL GEJTSA Belgijanci: Ovim hoće da čipuje celu planetu!

SULUDA IDEJA NAD ČOVEČANSTVOM Bil Gejts i gazda „Amazona“ povukli novi potez za vakcine! (VIDEO)

DOKLE?! LUDILO BILA GEJTSA SE NASTAVLJA: Preporučio proizvodnju 700 milijardi vakcina!

Što se može činiti i što se čini tim oružjem?

– Ovim oružjem može da se izazove kiša, oluje, munje, nevreme. I to na svakom mestu na svetu. Mogu se bilo gde na planeti stvoriti kišni oblaci i sneg, ali i da se izazve suša.

Što se događa?

Onaj ko ima to oružje kontrole vremenskih prilika, ima potpunu kontrolu nad prirodnim sredstvima ovog sveta, posebno kontrolu nad hranom. Jasno rečeno, ako neka zemlja ima tu tehnologiju, ona kontroliše vodeni sastav celog sveta. Lep mehanizam za ucenu: uradi ono što ti kažemo i dobićeš vodu, ali ako si protiv, tvoja zemlja će imati nestašicu vode, oblaci će biti uništeni. Ishod toga je poduža suša, što dovodi do nemogućnosti te zemlja da prehrani svoje stanovništvo i nastaje glad. To postoji. I postoje zemlje koji poseduju tu tehnologiju i u SAD je ta tehnologija postala sastavni deo njihove spoljne. Jedan izveštaj severnoameričkog vazduhoplovstva ima je naslov „Imati klimu do 2025.“ Naslov koji govori sam za sebe, ostavlja nas bez reči i daha. Toliko su oholi, da hoće da kontrolišu slavinu sveta, ali većini ljudi to ne ide u glavu. U tom izveštaju takođe piše „da je prilagođavanje vremenskih prilika deo američke spoljne politike, svejedno hoće li to svet prihvatiti ili ne. I ta se politika sprovodi, obostranim sporazumima preko organizacija kao što je NATO ili preko Ujedinjenih Nacija.

Do koje tačke će SAD ili neka moćna zemlja upotrebiti tu tehnologiju da bi ucenila druge?

– Pa, jasno je – ko ima tu tehnologiju, može ucenjivati koga god hoće. Ove sam godine bila vrlo zabrinuta reakcijom Severne Koreje, koja su razmatrala mogućnost da izvrše nuklearni napad na SAD. Amerikanci imaju spisak zemalja, koje su podeljene na „štenad“ ili „nitkove“. „Štenad“ su nezrele zemlje, koje ne poštuju ljudska prava (?), zemlje „hulje“ su međutim zemlje koje su u potpunosti protiv severnoameričke vlade. I njima pripada i Severna Koreja, gde već čitavu večnost nije padala kiša i sada postoji problem ishrane stanovništva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter