Izvor: hina
13.05.2020 u 11:05
0

HIT NA JUTJUBU! Poljski predsednik repuje u znak podrške medicinarima (VIDEO)

Poljski predsednik Andžej Duda pridružio se inicijativi za prikupljanje pomoći medicinskim radnicima koji se bore protiv korona virusa zbog čega je snimio rep pesmu čiji je video-snimak objavljen na Internetu.

Duda je nedavno učestvovao u izazovu „Hot16ćallenge“ koji su pokrenuli poljski reperi, a koji se sastojao u tome da se napiše i snimi 16 rep stihova na ritam po izboru i uplati novac za pomoć medicinskim radnicima koji se bore protiv korona virusa.

OVO MORATE PROČITATI

U DVA KORAKA DO 100 EVRA: Prijavite se već danas

AMFILOHIJE SE ZAKLEO! Ovde, u Nikšiću, dogodio se narod… (VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE: Korona se vratila u Leskovac

NA DANAŠNJI DAN SE DESIO „MAKSIMIR“: Ovako je počeo rat u SFRJ (VIDEO)

BRISEL PRESEKAO: Biće letnje turističke sezone u Evropi

Poljski predsednik, koji želi da osvoji drugi mandat, nije hteo da otkrije ko je autor stihova koje je izabrao, prenosi Hina.

– Ne pitaju te za ime, bore se protiv guste magle. Mi smo oni, oni su mi, snažne ruke spasioca, svih zajedno, slava im – repuje Duda.

Duda je za izazov među ostalima nominovao i premijera Mateuša Moravijeckog. Inicijativa, u kojoj je učestvovalo više umetnika, kao i poljski ombudsman Adam Bodnar, prikupila je do sada više od 220.000 evra.

Predsednikov video objavljen u ponedeljak uveče, do utorka u podne pogledalo je gotovo 3,5 miliona ljudi.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter