Izvor: Happytv.tv
05.01.2020 u 16:51
0

OBRATITE PAŽNJU: Nedeljni horoskop do 12. Januara! Evo šta možete očekivati na POSLOVNOM planu!

Bik može da očekuje dodatnu zaradu, Lav stabilno stanje kada je posao u pitanju. 

Nedeljni horoskop od 6. Januara do 12. Januara. 2020. godine.

Ovan:
Očekuje vas generalno povoljna nedelja u kojoj ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Na polju ljubavi ćete veoma lako uspeti da ostvarite nova poznanstva. Kada je reč o zdravlju naglašeni su vam problemi sa plućima i disajnim putevima.

Bik:

Pred vama je nedelja za dodatnu zaradu, ili mogućnost za sklapanje novog posla. Očekuje vas ljubavna stabilnost. Što se tiče zdravstvenog stanja, pazite da se ne prehladite.

Blizanci:

Ova nedelja vam nije povoljna za poslovno donošenje odluka. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete biti veoma zadovoljni u ljubavi. Na polju zdravja ste skloni problemima sa sinusima.

Rak: 

Imaćete dilemu na polju posla, te nećete znati da li ste doneli pravilnu odluku. U ljubavi ste skloni sumnjama prema partneru. Postoji velika mogućnost da na polju zdravlja imate probleme za cirkulaciju, krvotok, i srčane probleme.

Lav: 

Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Ljubav vam ide od ruke. Na polju zdravlja vam ništa neće faliti.

Devica:

Posvećeni ste poslu. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koju već mesecima priželjkujete. Zdravlje stabilno.

Vaga: 

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne promene na poslu. U ljubavi ste spremne za nove avanture. Što se tiče zdravlja imaćete manjih problema sa kolenima.

Škorpija:

Izbegavajte preterane troškove, ova nedelja vam nije stvorena za finansije. Na polju ljubavi vas privlači zabranjeno voće. Zdravlje vam je stabilno.

Strelac:

Očekuju vas nove poslovne ponude. Na polju ljubavi pronalazite partnera koji vam u svemu odgovara. Očekuje vas faza u kojoj ćete se posvetiti svom zdravlju.

Jarac:

Pretrpani ste obavezama u narednom periodu. Na polju ljubavi postoji velika mogućnost da se pomirite sa bivšim partnerom. Na polju zdravlja ćete imati problema sa stomakom.

Vodolija:

Zadovoljni ste poslovnim životom. Na polju ljubavi vam se neće desiti ništa značajno. Na polju zdravlja je sve u redu.

Ribe:

Moguće je da želite da se osigurate da vaš neki poslovni plan ne propadne. Postoji mogućnost da počnete da živite sa partnerom. Zdravlje: Opašće vam imunitet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter