Izvor: happyBSC
03.11.2020 u 09:50
0

PITON U HAUBI Pogledajte hvatanje nemani u motoru automobila (VIDEO)

Nesvakidašnja situacija dogodila se na Floridi kada su stručnjaci za divlje životinje otvorili haubu automobila pre vožnje, a ispod nje pronašli ogromnog pitona.

Stručnjaci za divlje životinje pozvani su u Dani Bič na Floridi kako bi uklonili burmanskog pitona dugog tri metra koji se krio ispod haube, piše u objavi na Fejsbuk stranici Komisije za očuvanje divljih životinja i riba na Floridi (FWC).

Pitona su otkrili radnici automehaničarske radnje kada su otvorili haubu da provere motor. Na Fejsbuku je objavljen video na kojem se vidi da je piton bio prilično uznemiren kada su stručnjaci za divlje životinje došli po njega. Jedan ga je zgrabio za glavu, a drugi ga je pokušao uhvatiti za telo, ali mu nije uspelo, jer se piton nervozno bacao po haubi. Udruženim snagama uspeli su da ga bace na zemlju, savladaju i strpaju u džak.

Portparolka FWC-a je rekla da će pitona koristiti u svrhu – edukacije.

– S obzirom na to da su na jugu Floride još uvek visoke temperature, potraga za toplim mestima nije bila razlog zbog kojeg se piton sakrio ispod haube – rekla je.

Under hood surprise! We received a call about a large python under the hood of a blue Mustang! Our officers quickly responded and safely captured and removed the approximately 10-foot invasive snake. This is a success for native wildlife since pythons prey on native birds, mammals and reptiles. Thanks to the citizen who reported the python to us. We rely on reports from the public to help us quickly respond and remove these species. If you see a Burmese python or other invasive species, report it to the Hotline at 888-Ive-Got1. Video courtesy of @lifesytle_miami via @maorblumenfeld on Instagram #daniabeach #python #snake #news

Posted by MyFWC Florida Fish and Wildlife on Петак, 30. октобар 2020.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter