Izvor: happyBSC
01.10.2020 u 14:05
0

POLICIJA U ŠOKU U podrumu pronađen kofer pun para! Traži se vlasnik!

U podrumu stana, koji je jedna gospođa, nasledila od majke pronađeno je pola miliona evra. Ona je odmah pozvala policiju kako bi pronašla vlasnika ove poprilično visoke sume.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK NA GRADILIŠTU: Ovo će biti impresivna kovid bolnica (VIDEO)

VUČIĆ O VAKCINI PROTIV KOVIDA 19: Ovoliko će nas KOŠTATI doze

LONČAR OŠTRO ODGOVORIO: Nije umrlo tri puta više ljudi od korone, STOJIM IZA OVIH BROJKI!

Više od 500.000 evra u apoenima od 100, 50 i 10 evra se nalazilo u koferu zaboravljenom na dnu podruma jedne prelepe pariske zgrade na aveniji de la Mote-Piket, u otmenom 7. okrugu nedaleko od Ajfelovog tornja.

– Žena u pedesetim godinama je ovaj stan nasledila od svoje majke, a novac je otkrila nakon što je pokrenula potrebne radnje za prodaju nekretnine – piše „Le Parizen“.

PROČITAJTE OBAVEZNO

EKSPLOZIJA NA ČUKARICI: Buknuo POŽAR, evakuacija u toku!

TERALI SU GA DA POSLE SILOVANJA PIJE URIN: Novi detalji navodnog silovanja u Beloj Crkvi

PUCNJAVA NA SAHRANI: Iz automobila u pokretu otvoren RAFAL, ima RANJENIH!

Ona je ovlastila Agenciju za prodaju nekretnina da proceni i proda njen stan u sklopu kojeg je postojao i podrum, međutim imala je problem sa pronalaskom svog podruma. Nakon što je uspela otkriti koji podrum je njen, on je bio zaključan pa je od ostalih stanara pokušala da sazna da li je neko prisvojio taj podrum. S obzirom na to da podrum ipak nije koristio niko od stanara, pozvala je bravara, a kad su ga otvorili šokiralo ih je ono što su pronašli.

SAZNAJTE JOŠ…

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Tramp je OKRENUO sve u SVOJU korist na OVAJ način

KRIVOKAPIĆ OŠTRO PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Nema povratka na staro!

DAČIĆ O DOLASKU OPOZICIJE NA VLAST Sada je prilika!

SADA TI NE BIH DALA NI HEKTAR DA IMAM Zbog šok scena Goce Tržan i Raše GORI INTERNET (VIDEO)

Novac su prvo zaplenili policijski službenici koji su angažovali istražitelje specijalizovane za istraživanje pranja novca i falsifikovanje. Utvrđeno je da je novac pravi, a s obzirom da još uvek nije u potpunosti prebrojan smatra se da ima i više od pola miliona evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter