Izvor: happybsc
03.12.2023 u 10:20
0

PORTABL DŽAKUZI ZA VRHUNSKI HEDONIZAM: Da li biste sebi priuštili kupanje i uživanje bilo kada i bilo gde?

Zamislite zimsku noć i sneg koji pada, a vi biste na balkonu dok ispijate pice da uživate u hidromasaži. Gotovo je nezamislivo ukoliko imate džakuzi koji po svim cenovnicima košta i po par hiljada evra. Sada i za one one hedoniste sa plićim džepom stiže portabl đakuzi i uživanje može da počne.

Naime kineske kompanije smislile su neverovatan izum, njihovi dizajneri, dizajnirali su mini prenosivu džakuzi kadu koja po potrebi može biti rasklopljena na svakom mestu dovoljno je samo da u blizini imate priključak za struju i uživanje može da počne.

@fellawph0ah♬ nhạc nền – tieu thu

Ova kada napravljena je od plastike i ima odliv kao za bazene, takođe od nje možete napraviti i mini saunu i podesti temperaturu, ma gde se nalazili.  Najbolje od svega je što se može spakovati na veličinu kofera, te je možete poneti sa sobom gde god i kada želite.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter