Izvor: Alo
19.06.2020 u 08:10
0

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

Sigurno ste se susreli s ljudima koji ne obraćaju pažnju jesu li prema vama ljubazni ili ne i ne uzimaju u obzir vaše potrebe i osećaje.

Za takvo njihovo ponašanje možda je kriv horoskopski znak u kom su rođeni jer neki od njih nemaju vremena za taktiziranje, dok drugi imaju druge razloge za takvo ponašanje.

Ovo su najnepristojniji znakovi horoskopa.

1. Jarac

Jarčevi nisu nepristojni, nego su samo ambiciozni i usredsređeni na svoj cilj. Oni se mogu toliko uneti u posao da i ne shvataju kako su nepristojni.

Oni nisu zlobni ni nepažljivi, nego samo nemaju vremena jer imaju previše toga što treba da urade pa se događa da potpuno zaborave javiti vam se ili ne obraćaju pažnju na ono o čemu im govorite. Imajte na umu da su namere Jarčeva dobre i da će oni uvek biti tu kada vam bude potrebna pomoć.

2. Ovan

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili ljubazni. Katkad znaju izgovoriti prvo što im padne na pamet, ne razmišljajući kako će se to odraziti na sagovornika.Ako imaju malo strpljenja i sve drže pod kontrolom, uspevaju ne biti grubi i nepromišljeni.

Kao i Jarčevi, i Ovnovi imaju puno toga što žele obaviti i neće gubiti vreme na stvari koje smatraju nepotrebnim.

3. Vodolija

Vodolije mogu delovati distancirano i rezervisano. Oni ne vole učestvovati u tuđim dramama i ne žele postati preterano emocionalni ni pred kim. Mogu biti izrazito nepredvidivi, a ako se ne žele baviti ni sa čim, mogu to saopštiti na grub način.Vodolije imaju puno toga na umu i uvek pokušavaju naći rešenje za probleme pa nekad ne vode računa o tome jesu li ljubazni.

4. Lav

Lavovima je život prepun događaja pa ne stignu kako treba da isprate sve to. Zbog toga ljubaznost nije na listi njihovih prioriteta. Oni nisu neljubazni, nego su zbog svega onoga što imaju na umu često odsutni i mogu potpuno zaboraviti da treba da budu ljubazni.

Za Lavove je najbolje da se usredsrede na jednu stvar, nego da se rasprostru na sve strane i nešto pogreše, piše Your Tango.

5. Devica

Device previše razmišljaju o tome hoće li biti ljubazne i hoće li imati lepe manire. Zbog toga mogu delovati ljudima kao da su neljubazne jer su previše istrajne u svom trudu.

Rođeni u ovom horoskopskom znaku ne žele povrediti ničija osećanja, ali katkad mogu biti do te mere opterećeni raznim stvarima koje su obećali tako da ljubaznost ostavljaju po strani. Zbog stalne težnje za savršenošću događa se da im je narušeno samopouzdanje zbog čega se nekad ponesu i neljubazno, nesvesni da to rade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter