27°C

Beograd

Photo: Happy TV

Izvor: Happy BSC

KRENULI SU KABLOVSKI KANALI HAPPY TV!

Happy televizija obradovaće svoje verne gledaoce novim kablovskim kanalima! Čak četiri kablovska kanala samo za ljubitelje Happy televizijskog programa.

Ekskluzivno samo na Iris TV i Supernova platformama imaćete prilike da uživate uz novi program na čak četiri kablovska kanala: MOJE HAPPY DRUŠTVO, MOJ HAPPY ŽIVOT, MOJA HAPPY ZEMLJA i MOJA HAPPY MUZIKA.

Happy kablovski kanal MOJE HAPPY DRUŠTVO će svoju primarnu publiku naći među muškarcima koji su ljubitelji ozbiljnijih političkih tema, ali i dokumentarnog programa.

Pravu porodičnu atmosferu ćete uvek pronaći na kablovskom kanalu MOJ HAPPY ŽIVOT - on je uvek tu za porodicu, da u svakom trenutku pruži podršku svakodnevici, primarno ženama - suprugama, majkama, domaćicama, ćerkama ali i bakama. Svaka žena će uz naš program pripremati zdrav obrok, saslušati savet o zdravlju, vaspitanju dece, ali će se i odmoriti uz zanimljive teme o dobroj knjizi, filmu ili dogadjaju u Srbiji i širom sveta.

Ne propustite ni kablovski kanal MOJA HAPPY ZEMLJA koji će svakom svojom emisijom širiti pozitivne emocije o našoj zemlji, o prelepim predelima Srbije, o netaknutoj prirodi Srbije, ali i tradiciji, hrani, a posebno o autentičnim ljudima koje žive širom naše zemlje.

Mislili smo i na ljubitelje dobre muzike, pa će tako kablovski kanal MOJA HAPPY MUZIKA pružiti ono što su svi gledoci Happy televizije navikli da gledaju, prevashodno da uživaju u kvalitetnoj muzici, izvedenoj uživo, uz najbolje orkestre, muzičare i pevače.

Evo gde ćete uskoro moći da pronađete ove jedinstvene kablovske kanale, pogledajte numeraciju kanala: 

Iris TV

  • Moje Happy društvo - 171
  • Moj Happy život - 172
  • Moja Happy zemlja - 173
  • Moja Happy muzika - 174

Supernova

  • Moje Happy društvo - 71
  • Moj Happy život - 72
  • Moja Happy zemlja - 73
  • Moja Happy muzika - 74

Uživajte u novoj 2022. godini godini uz nove kablovske kanale Happy televizije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar