Izvor: Tanjug
01.09.2021 u 13:10
0

Beogradska filharmonija najavila KONCERTE ZA BEBE od 8. do 10. septembra

 Beogradska filhamonija je najavila danas da će sa klavirskim duom Vudu, a pod upravom dirigenta Ivana Markovića, održati koncerte za bebe do dve godine od 8. DO 10. septembra.

VAŽNO:

IRENA VULOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nemam ništa protiv ekoloških protesta ali mislim da imaju političku pozadinu!

VUČIĆ: Kakve su to sramne stvari, kako vas nije stid da to kažete i lažete?

SPC u Šipčaniku organizuje svečani ručak povodom ustoličenja mitropolita Joanikija

Kako je najavljeno, sala Beogradske filharmonije biće pretvorena u muzičku igraonicu gde će bebe moći slobodno da se zabavljaju uz zvuke “Karnevala životinja“ kompozitora Kamija Sen Sansa (1835-1921), u izvedbi orkestra i dua kog čine klaviristi Vuk Božilović i Dušan Grozdanović.

„U jednom od najpopularnijih dela dečje muzičke literature, najmlađi će moći da čuju kako se kroz melodije i instrumente predstavljaju labud, kukavica, kengur, slon, kokoške, petlovi i mnogi drugi pripadnici životinjskog sveta“, saopštila je Beogradska filharmonija.

Koncertni termini su 11:00 i 12:30, ulaznice se kupuju za jednu bebu i jednog pratioca, koji može ući isključivo uz potvrdu o potpunoj vakcinaciji, preležanoj infekciji ili sa negativnom PCR testom ne starijim od 72 sata ili brzim antigenskim ne starijim od 48 sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter