Izvor: Novosti Magazin
02.11.2021 u 16:44
0

Devojka pokazala kako da se zagrejete ako nosite suknju zimi i ODUŠEVLJENI SMO jednostavnim trikom (VIDEO)

Zimska sezona je iza ugla i dok dolazi hladno vreme, nema razloga da izgledamo manje elegantno.

Sa hladnim jutrima pred nama, ideja o hulahopkama može nas naježiti i samo znamo da nas nikada ne zagreju tako kako tvrde. Na našu sreću, TikTok nam pokazuje kako možemo da budemo utopljeni i u tankim čarapama, a da ne pokvarimo svoj elegantan izgled.

PROČITAJTE JOŠ:Izbegavajte ove greške, ukoliko želite lep i blistav ten

Izgleda besprekorno

TikTok korisnik @elizabethfortmeyer navikla je da daje modne savete i trikove, tako da nije bilo iznenađenje kada je imala trik i za ovu borbu kroz koju svi prolazimo.

@elizabethfortmeyer

Reply to @kool.chick and theyre soft so it’s more comfortable than regular tights

♬ original sound – Elizabeth Fortmeyer

Odgovarajući na pitanje „Kako nosite suknje zimi? da li nosite helanke ispod i ako nosite kakve?“ Elizabet nam je dala ceo video da nam otkrije tajnu.

Objasnila je da ispod tankih čarapa/hulahopki uvek obači i deblje helanke u boji kože. Na taj način se odmah utopljava, a da može da nosi i omiljene suknje.

Pratioci su se oduševili i nazvali Elizabet „najgenijalnijom osobom ikada“.

Kada budete videli fotografiju na kraju elizabetinog videa, biće vam jasno i zbog čega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter