Izvor: Happy BSC
06.10.2021 u 21:33
0

LEPE I NEGOVANE UZ POMOĆ GROŽĐA: Posle nekoliko tretmana, koža je zdrava, čista i podmlađena!

 Plodovi jeseni su bogati hranljivim sastojcima koji pozitivno utiču na naše zdravlje. Odlični su antioksidansi te osim na trpezi mogu da se nađu i kao osnova za negu kože.

Grožđe je bogato mineralima-magnezijumom, fosforom, kalcijumom i natrijumom, kao i vitaminima-A, B, C i E. Grozdovi su puni nezasićenih masnih i voćnih kiselina.

Ovo voće dezinfikuje, sužava pore i uspešno podmlađuje kožu lica. Kozmetička industrija uveliko bazira svoje preparate na ovom čudotvornom voću. 

PROČITAJTE JOŠ: Obratite pažnju: KINESKI BOTOKS HARA SRBIJOM!

Grožđani piling za kožu

Kako bi koža dugo bila mlada i zdrava, uklonite mrtve ćelije sa površine. Izgnječite sedam grozdova i pomešajte sa kašikom mekinja ili palentom.

Na vlažno lice nanesite smesu i masirajte lice  nežnim, kružnim pokretima. Nakon dva minuta isperite mlakom vodom. Koža će biti blistavija i čistija.

Maska za problematičnu kožu

Nečista koža puna mitesera i bubuljica uspešno se tretira sa smesom od sedam zgnječenih grozdova pomešanih sa kašikom zobenih pahuljica.

Neka maska deluje na licu 15 minuta. Isprati mlakom vodom.

PROČITAJTE JOŠ:  Suve usne: Par trikova kako da ih brzo oporavite

Maska protiv proširenih pora i tragova umora

Belo grožđe (oko 100 g) izgnječite. Tufere natopljene u sok ravnomerno rasporedite po čelu, nosu, obrazima i bradi.

Neka oblog stoji na licu oko 20 minuta, koliko je potrebno da hranljivi sastojci prodru u kožu. Lice isperite mlakom vodom.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta sve treba da sadrži neseser za šminku?

Hranljiva maska za sve tipove kože

U umućeno jaje dodajte tri kašike mleka, oko desetak zgnječenih zrna grožđa i sok od pola limuna. Smesu nanesite na lice i ostavite da deluje oko pola sata, potom se umijte mlakom vodom.

Ova maska je fantastična za „peglanje“ sitnih bora oko očiju, nosa i usta.

Posle samo nekoliko tretmana rezultati su vidljivi, koža je čistija, odmornija i podmlađena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter