Izvor: Happy BSC
15.07.2022 u 16:38
0

NADA MACURA OTKRILA ZA HAPPY TV ŠTA MISLI O ESTETSKOJ HIRURGIJI! Iznenadićete se!

Gostujući u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY, Dr Nada Macura, kardiolog govorila je o estetskoj hirurgiji:

-Lepota i žene i muškarca je podjednako važna. To je jedna prijatnost koja je lepa za oko. Ne rodimo se svi lepi već vučemo genetiku od baba, deda…Mladost je sama po sebi lepa. Nemam ništa protiv hirurgije ako će to nekom doneti dobro u životu. Praksa je pokazala da si bolje svuda prihvaćen ako si lep. Pogotovo kada su mediji u pitanju. Smatram da bi se trebalo zadržati na intrevencijama tamo gde neko ima problem sa ušima, nosem… Ja se na tome zadržavam. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Doktorka Macura dalje kaže:

OTKRILA SVOJU PRIVATNOST! Nada Macura ispričala svoje intimne snove!

-Nemam ništa protiv hirurgije, ali svako bi trebalo da bude negovan, prijatan…Sa malo negovane kose, lepih zuba, malo šminke…i to je sve dovoljno. Uvek volim da vidim moje koleginice koje su doterane. Ovim putem pozdravljam mamu pevača sa kojim sam ja snimila spot. Ona je divna žena, nosi punđu i radi na otvorenom. Ja ne znam kako nju neko nije otkrio. Ona ima divne zelene oči. Žene Srbije imaju urođeno da su doterane i sređene. Pogledajte na pijaci samo kakvih žena ima. Žena može biti lepa i bez estetske hirurgije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter