Izvor: Objektiv
12.10.2021 u 09:58
0

NISTE STIGLI DA OPERETE KOSU? Lažna RIBLJA KOST će spasiti stvar (VIDEO)

Postupak je vrlo jednostavan

PROČITAJTE JOŠLUKAS POSTAJE DEDA PO DRUGI PUT: Trudna devojka pevačevog sina Lazara!

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da vas je mrzelo da operete kosu.

A kao za inat, baš tog dana iskrsne važan sastanak.

Možda ni vi, ni mi u toj situaciji baš i ne bismo znali šta da uradimo, ali zato na Tik-Toku postoji rešenje za sve. 

Jedna korisnica je snimila kratak video u kome je pokazala kako da svojoj kosi obezbedite dodatno vreme i pregurate dan bez pranja.

PROČITAJTE JOŠDEVOJKE SU UZDISALE NA NJEGOVE VRELE SCENE! Evo kako danas izgleda plavušan iz serije „Seks i grad“- ima 51 godinu, i NE BISTE GA PREPOZNALE (FOTO)

Sve što treba da uradite jeste da puštenu kosu razdelite po sredini, a da zatim sa glavom spuštenom ka napred, od pramenova na prednjem delu, ispletete dve tanke pletenice. Nakon što to budete uradili, pletenice prebacite unazad i gumicom pričvrstite zadnji deo kose, a zatim ceo postupak ponovite i sa drugom stranom.

Na ovaj način ćete napraviti lažnu riblju kost, a verujemo da će se tehnika posebno dopasti onima koji su inače ljubitelji ove frizure.

Pogledajte:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter