Izvor: Objektiv.rs
26.07.2021 u 08:03
0

RAZMISLITE: Mesto na kojem imate najviše BORA može otkriti vaše zdravstvene probleme

Bore na čelu su često posledica stresa

PROČITAJTE JOŠ:

ANA BRNABIĆ ZAVRŠILA POSETU U PČINJSKOM OKRUGU: Dosta je urađeno, ali imamo još posla

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE USMRTIO 10 LJUDI PRIZNAO KRIVICU!

BESPLATAN sportski kamp za decu iz Srbije, regiona i dijaspore

Pomoć sugrađanima sa malim primanjima: KO IMA PRAVO NA GARANTOVANU PENZIJU?

Bore prirodno nastaju s godinama i niko ne može da ih izbegne.

Međutim, na osnovu mesta na kojima ih najviše ima, može se mnogo toga zaključiti o zdravlju.

Lekari kažu da mesta na kojima vam se javljaju bore mogu otkrili kakve zdravstvene  probleme imate.

Horizontalne bore na čelu

Ove bore se javljaju kod osoba koje su često pod stresom i koje su nervozne. Osim toga, one mogu biti i posledica smanjenog unosa vode, a prekomernog unosa šećera, pa povedite računa o tim stvarima.

Bore iznad leve obrve

Bore na ovom području direktno su povezane sa slezinom. Ako ih primetite u većem broju, bilo bi dobro da se javite lekaru.

Bore iznad desne obrve

Oni su pokazatelj koliko u vašem organizmu ima nataloženih toksina. Ako sa jetrom nije sve u redu, to se jasno vidi u ovom predelu. Da biste rešili ovaj problem, pređite na organsku ishranu, jedite što više zelenog povrća i uklonite jake začine iz ishrane. Takođe, ne konzumirajte previše proteina i pokušajte da smanjite količinu soli koju unosite u svoj organizam.

Bore na čelu, iznad nosa 

Bore na ovom području mogu biti znak da patite od alergije, ali mogu biti i pokazatelj preteranog stresa. Pored toga, ovi nabori mogu biti povezani i sa manjim libidom. Duboke bore oko očiju Ovi nabori se često javljaju kod osoba koje se mnogo smeju. Međutim, mogu biti i pokazatelj oštećenja vida i umora očiju.

Bore oko očiju su takođe povezane sa nekim unutrašnjim organima kao što su jetra, bubrezi i želudca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter