Izvor: Telegraf
26.07.2024 u 19:18
0

BEZ ĐOKOVIĆA I JOKIĆA NA OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA

Nažalost, zbog uglavnom problema sa prevozom, mnogi košarkaši a medju njima i Đoković i Jokić neće biti prisutni na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu.

Veoma malo je ostalo do zvaničnog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, a Srbija je dobila i pomalo tužne vesti, pošto na istom neće biti Novaka Đokovića, Nikole Jokića, a ni većine košarkaša iz naše selekcije, koji imaju problema sa prevozom.

Za sada su od košarkaška na otvaranje stigli Uroš Plavšić, Nikola Milutinov i Filip Petrušev, dok je izvesno da ostataka reprezentacije neće biti, pošto je prevoz u Francuskoj u popriličnim problemima.

Ono što je sigurno, to je da Nikola Jokić neće biti deo parade, a osim njega, neće biti ni Novaka Đokovića, što je pomalo i logično.

PAKLENO LETO TEK POČINJE!: Ulazimo u još duži toplotni talas

Naime, Novak Đoković svoj prvi na Olimpijskim igrama ima već prvog dana i to kao drugi termin na Filip Šatrijeu, što znači da će izaći oko 13 časova i 30 minuta na šljaku.

Zbog toga, teško je i bilo očekivati da Novak uspe da stigne na otvaranje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter