Izvor: HAPPYBSC
03.06.2024 u 15:36
0

BEZOBRAZLUKU NIKAD KRAJA: Sraman napad na Novaka, optužen je za doping „Samo tako može da pobedi“

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, konstantno pomera granice a ponovo je to učinio na meču protiv Lorenca Musetija u trećem kolu Rolan Garosa kada je slavio sa 7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0 u meču koji se igrao četiri sata i 32 minuta do posle tri ujutru u nedelju.

Umesto priča o meču, Novak se našao u fokusu navijača zbog jednog detalja. Navijači na društvenim mrežama ponovo šire teorije zavere o tome da je Đoković dopingovan, insinuirajući da je pobedio zbog „magičnog napitka“ koji je u jednom trenutku dobio iz svog boksa.

 

Pred kraj trećeg seta je Novak popio napitak koji je dobio od članova svog boksa.

Jedan od navijača je tvrdio da je u pitanju nedozvoljena supstanca, a pominjao je i raspravu Novaka sa sudijom.

Prema verziji navijača, deluje da je Đokoviću zabranjeno da dobije napitak od svog tima, a zapravo se sa sudijom objašnjavao oko količine šljake na terenu.

„Lens Armstrong tenisa treba svoj magični napitak. Na sreću, organizatori mu ne daju… Neverovatno, Novak je izgubio motivaciju nakon što su mu zabranili da dobije napitak. Zna da ne može da pobedi bez njega“, napisao je navijač.

Novak će u četvrtfinalu Rolan Garosa igrati protiv Argentinca Fransiska Serundola u ponedeljak ne pre 16 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter