Izvor: SPUTNIK
16.07.2024 u 22:15
0

BITNA ODLUKA: Srbija izabrala Beograd i rivala za „generalku“ pred let u Pariz

Košarkaši Srbije koji imaju zgusnut raspored prijateljskim mečeva pred odlazak na Olimpijske igre u Parizu, odlučili su da im „generalna proba“ bude meč sa Grčkom, zakazan za 22. jul u Beogradu.

Tako će samo dan posle odmeravanja snaga sa Japanom, Pešićevi Orlovi odmeriti snage sa Grcima u srpskoj prestonici.
Kao što je Sputnjik rano jutros i najavio, sada je usledila zvanična potvrda.
Nema dileme da će srpska publika imati priliku da uživa u istinskom spektaklu, jer će s jedne strane biti Nikola Jokić, zvanično najbolji košarkaš planete, kao i Bogdan Bogdanović, još jedan NBA as, a s druge strane, Janis Adetokumbo koji je bio jedan od Jokićevih najvećih rivala u borbi za MVP priznanje.
Podsetimo, Srbija danas od 18 sati igra protiv Australije u Abu Dabiju, dok će rival Pešićevim izabranicima u sredu biti Sjedinjene Američke Države.
Do kraja ostaje meč sa Japanom i „generalka“ sa Grčkom 22. jula.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter