Izvor: 24sedam
01.10.2024 u 11:00
0

BOKSER IZREŠETAN U LOS ANĐELESU: Pogođen čak sedam puta

U svojoj karijeri ima 15 pobeda, od kojih deset nokautom

Još jedan sportista je poginuo, sada je u pitanju američki bokser Milik Birdsong, koji je preminuo od posledica ranjavanja u Los Anđelesu.

Naime, on je stajao na ulici i razgovarao sa devojkom koja je bila u automobilu, posle čega im je prišlo drugo vozilo iz kojeg su počeli da pucaju na boksera.

Birdsong je prvobitno bio ranjen, i počeo je bežati  prema svojoj kući, ali su ga stigla dvojica nepoznatih i nastavili da pucaju u njega.

 

Hitna pomoć je brzo došla, prevezen je u bolnicu gde su mogli da konstatuju samo smrt, a policija u kasnijem izveštaju navodi da je upucan čak sedam puta i da nije bilo šanse da preživi.

Inače, Birdsong je profesionalac bio od 2017. godine, a u svojoj karijeri skupio je 15 pobeda, od kojih 10 nokautom, a poražen je samo jednom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter