Izvor: ALO
15.08.2024 u 20:54
0

DA LI JE MOGUĆE DA JE ALKARAZ IGRAO POVREĐEN PROTIV ĐOKOVIĆA: Karlitos otkrio sa čim se suočavao za vreme Olimpijskih igara

Španac iza sebe ima napornu sezonu

Španski teniser Karlos Alkaraz započinje pohod na Sinsinati, a rival u drugom kolu mu je Francuz Gael Monfis.

Uoči turnira Alkaraz se osvrnuo na protekli deo sezone.

– Imao sam nekoliko neverovatnih meseci u životu i karijeri po osvajanju Rolan Garosa. Bio je to turnir koji je za mene bilo veoma uzbudljivo osvojiti, i naravno Vimbldon, bilo je prelepo uzeti i njega. Jedan od mojih snova bila je i olimpijska medalja. Uživao sam mnogo poslednjih meseci. Bili su zaista neverovatni – kaže teniser iz Mursije i dodaje:

– Veoma sam srećan nivoom mog tenisa i time kako sam se nosio u određenim situacijama. Mislim da sam kao igrač mnogo napredovao, tako da sam zaista zadovoljan. Naravno, sezona još nije gotova, moramo da nastavimo na najbolji način, ali ovih meseci ću se sećati do kraja života.

Priznaje da mu nije bilo lako da sve izdrži.

– Bilo je vrlo zahtevno i naporno, igrati velike mečeve na Rolan Garosu i Vimbldonu. Imao sam i bolove, morao sam da se nosim i sa time. Zato sam uzimao nekoliko dana na turnirima kada nisam radio ništa. Zadovoljan sam sa poslednja tri turnira. Dva grend slema i olimpijska medalja, bilo je sjajno – objasnio je Karlitos.

Podsećamo, Alkaraz je u finalu Olimpijskih igara izgubio od Novaka Đokovića u dva taj-brejka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter