Izvor: KURIR
04.07.2024 u 10:36
0

ĐOKOVIĆ NA JEZIVOM UDARU: Slavni Italijan UDARIO na Novaka, sumnja u njegovu operaciju

Novak Đoković operisao je meniskus desnog kolena 5. juna, odmah posle eliminacije na Rolan Garosu, međutim oporavak je trajao znatno kraće nego što se očekivalo i već mesec dana kasnije igra na Vimbldonu.

Nije naravno Đoković prvi u istoriji koji je uspeo tako brzo da se oporavi posle operacije meniskusa, imamo i primer Tejlora Frica od koga je upravo tražio savete, međutim ponovo je bio pogodna platforma za širenje teorija zavere i odvratne kampanje da „uopšte nije operisan“.

Švajcarski mediji počeli su da šire teoriju da je „sve bio samo blef“ (zbog čega bi neko to radio!?), naslonivši se nesrećno na izjavu Božidara Maljkovića, datu samo nekoliko sati pre operacije Novaka Đokovića.

Iskonstruisali su čitavu priču da Đoković uopšte nije ni operisan, na šta su se posle samo „nakačili“ njegovi hejteri.

Između ostalog, među njima je i slavni italijanski teniser Adrijano Panata koji redovno pljuje Novaka Đokovića, što se znatno još uvećalo od kada je njegov zemljak Janik Siner postao relevantan.

PAVLOVIĆ PROGOVORIO O DETALJIMA SA EURA: Znali smo šta je kapiten hteo

U intervjuu za italijanske medije otkrio je da veruje da će sad Siner uspeti da osvoji Vimbldon, izrazivši žestoku sumnju u Đokovićevu operaciju, pošto mu je teško da shvati da samo mesec dana nakon toga igra tenis.

„Hajde da kažemo da je oko njega prava misterija… Kako je zaista? Da li blefira? Da li je nedavno operisao koleno? Sa 37 godina, nije to isti teniser kao u najboljim danima, ali bih se uvek plašio da ‘ukrstim rekete’ sa nekim ko je pobedio sedam puta na Centralnom terenu Vimbldona“, poručio je Panata.

Podsetimo, Đoković je bio u istoj situaciji da se pravda zbog povrede i na Australijan openu 2023. godine, kada je imao „pokidan“ mišić trbušnog zida, pa je sve morao da dokazuje i snimcima od lekara…

Ali, dok negde može da se razume čuđenje zbog ludih poteza koje Đoković izvodi, ružno je protiv njega napraviti čitavu kampanju da je lažirao povredu. Uostalom, Novak Đoković nije kao obični teniseri, nije ni kao obični sportisti, što je doduše dokazao do sada milion puta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter