Izvor: KURIR
06.06.2024 u 11:48
0

ĐOKOVIĆ ODMAH POSLE OPERACIJE OTIŠAO KUĆI! Novi detalji – Srbin se nije dugo zadržao u bolnici, sada je na redu oporavak pa OI!

Najbolji teniser ikada Novak Đoković juče je uspešno operisan u prestonici Francuske, a nakon intervencije, nije se dugo zadržao u bolnici već je odmah krenuo kući.

Lakša hiruška intervencija kojom je sanirano oštećenje meniskusa, izvršena je na klinici Ramsay Sante i obavili su je najbolji doktori.

Podsetimo, tokom artroskopije utvrđeno je da nije reč o teškoj varijanti povrede meniskusa desnog kolena, već o onoj koja ne zahteva tako dugu rehabilitaciju.

Oporavak bi trebalo da traje oko tri nedelje, ali to će zavisiti i od drugih faktora, odnosno razvoja same rehabilitacije.

Njegova brza odluka da se odmah podvrgne hiruškoj intervenciji upravo svedeoči o velikoj želji da nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter