Izvor: MONDO
04.06.2024 u 14:04
0

DONČIĆ DOBIJA STRAŠNO NBA POJAČANJE: Doveo ga da uzme NBA prsten, sad mu daje i slovenački pasoš!

Najbolji je igrač tima, a istovremeno Luka Dončić traži i pojačanja za reprezentaciju.

Košarkaška reprezentacija Slovenije prethodnih godina „živi“ na talentu Luke Dončića, koji ne propušta okupljanja nacionalnog tima. Uz pomoć braće Dragić, Jake Blažića i drugih slovenačkih košarkaša reprezentaciju je odveo do zlata na Evropskom prvenstvu, ali i do zapaženih plasmana na Mundobasketu i Olimpijskim igrama. Uvek je tu bio i poneki stranac, a novo pojačanje za Slovence moglo bi da stigne iz NBA!

Dok se reprezentacija priprema za kvalifikacioni turnir pred Olimpijske igre u Parizu, Luka Dončić u nacionalni tim dovodi saigrača! Reč je o Danijelu Gafordu (25), američkom krilnom centru koji od februara 2024. godine nastupa za Dalas. Očigledno se u timu iz Teksasa dobro razumeju, pošto je na pragu saradnja i u nacionalnom timu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter