Izvor: telegraf
29.09.2024 u 12:34
0

DVA DANA DO MEČA SA INTEROM: Zvezda produžila ugovor sa defanzivcem

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće Interu u utorak, 1. oktobra, a dva dana uoči gostovanja u Milanu, na Marakani su produžili ugovor defanzivcu.

Reč je o mladom štoperu, Veljku Milosavljeviću, koji je stavio paraf na ugovor do 2027. godine.

Milosavljević je inače upisao debi za prvi tim Zvezde, trenira sa njima, ali ove sezone „brusi“ iskustvo u redovima Grafičara u Prvoj ligi Srbije.

Nije momak rođen 2007. godine krio oduševljenje zbog novog ugovora.

– Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Debitovao sam prošle sezone, potom odigrao još jednu utakmicu, a želja mi je da i ove takmičarske godine ubeležim minute. Prilagođavam se seniorskom fudbalu i dosta mi znače utakmice koje igram za Grafičar. Mnogo je velika razlika u odnosu na omladinski fudbal, ali za sada sve ide kako treba. Znače mi naravno i utakmice Lige šampiona za mlade. Već u utorak igramo protiv Intera i potrudićemo se da ostvarimo pozitivan rezultat – rekao je Milosavljević.

Njemu je na novom ugovoru čestitao i sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela.

– Milosavljević je talentovan igrač, pripada generaciji 2007 od koje mnogo očekujemo i iz koje se nadamo da će u prvi tim biti promovisano dosta fudbalera. Veljko je jedan od njih, jer je već duže vreme priključen prvom timu, a uz to je prošao i nekoliko puta pripreme sa seniorima, te ostavio odličan utisak i debitovao. Trenutno je na dvojnoj registraciji u Grafičaru, a pred njim je svetla budućnost i ugovor je došao kao nagrada za trud, rad i talenat. Ugovor treba da mu bude podsticaj da radi još više i bolje – rekao je Mrkela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter