Izvor: ALO SPORT
03.07.2024 u 17:17
0

ENDI NE ODUSTAJE Marej sa najlepšom teniserkom igra na Vimbldonu

Britanski teniser Endi Mari i teniserka Ema Radukanu dobili su specijalne pozivnice i igraće u miks dublu na Vimbldonu, prenosi danas AP.

Marej (37) je u karijeri osvojio tri grend slem titule u singl konkurenciji. On se juče povukao sa Vimbldona u singl konkurenciji, ali će igrati u muškom dublu sa bratom Džejmijem. Braća Marej su prošle nedelje dobila specijalnu pozivnicu za muški dubl.

adukanu (21) je 2021. godine osvojila Ju-Es open. Ona će danas u drugom kolu Vimbldona u pojedinačnoj konkurenciji igrati protiv Belgijanke Eliz Mertens.

POZNAT TERMIN Evo kada Novak Đoković nastavlja pohod na Vimbldon

 

AP podseća da je Marej ranije izjavio da će ovo biti njegovo poslednje učešće na Vimbldonu, a planira da karijeru završi posle Olimpijskih igara u Parizu.

Vimbldon traje do 14. jula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter