Izvor: ALO
09.06.2024 u 11:06
0

ENGLEZI DRHTE ZBOG SRBIJE! Oglasio se znak za uzbunu, strah ih je da će ih „orlovi“ razbiti na EP

Polako se vraća euforija u našem narodu za fudbalsku reprezentaciju.

Poslednju proveru pred Evropsko prvenstvo Srbija je imala u Stokholmu, gde je razbila Švedsku sa 3:0. S druge strane, njen prvi rival na smotri „starog kontinenta“, Engleska, doživela je šokantan poraz od Islanda sa 1:0.

Ovo je bilo dovoljno da se u Engleskoj „popale alarmi“, pošto mnogi smatraju da njen državni tim može da ima probleme sa „orlovima“ u grupnoj fazi:

 

PREMINUO LEGENDARNI KOŠARKAŠ NBA LIGE: igrao u „srpskom“ gradu!

– Ovo je ozbiljno. Engleski navijači strahuju od iznenađenja, jer je Srbija razbila rivala nekoliko dana pred meča sa Engleskom na Euru 2024 – piše portal „San“.

U tekstu spomenutog sajta se dalje navodi…

– Navijači su u strahu nakon što je Srbija pobedila Švedsku u poslednjoj pripremnoj utakmicu pred Evropsko prvenstvo. Vreme je za uzbunu posle poraza od Isanda (1:0). Da sve bude gore, izgleda da je prvi rival Engleske u dobroj formi. Sergej Milinkoivć Savić otvorio je goleadu Srbije, Aleksandar Mitrović povisio na 2:0 nakon sat vremena igre, a Dušan Tadić stavio tačku. Loša vest stigla je i nakon što je Danska pobedila Norvešku (3:1).

Potom je autor teksta naveo nekoliko pesimističkih komentara navijača Engleske sa portala i društvenih mreža:

– „Ova Engleska će doživeti šok protiv Srbije, a posebno od Danske“, kako Srbija igra, mislim da Engleska neće pobediti“, „Srbija je veoma dobra, naša grupa nije nimalo lako“, „Ako budete igrali kao protiv Islanda, Srbija i Danska će vas pobediti, „Srbija će nas razbiti“.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter