Izvor: HappyBSC
16.06.2020 u 13:28
0

BOMBA U HUMSKOJ Dete Barselone u Partizanu (FOTO)

Partizan je odradio prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Fudbalera Olimpije Makija Banjaka, dete Barselone, danas je potpisao za crno-bele.

Klub iz Humske je za defanzivca platio 500.000 evra, plus procente od dalje prodaje ovog fudbalera iz KAmeruna i određene bonuse u slučaju osvajanja trofeja.

Posao dve strane je ušao u završnu fazu u danima pre i posle večitog derbija sa Crvenom zvezdom, pošto se menadžer igrača – Romeo Filipović obreo u Beogradu, ne bi li finiširao lične uslove Banjaka, ali i pomogao u pregovorima sa slovenačkim klubom, preciznije Milanom Mandarićem, koji je u nekoliko navrata menjao već dogovorene stavke.

Dan pošto je Zvezda savladana u Humskoj, Filipović je još jednom posetio Partizan, a potom se zaputio ka Ljubljani, gde je trebalo da “pogura” drugu stranu ne bi li se konačno ugovorili i poslednji detalji saradnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter