Izvor: Kurir
10.09.2021 u 18:45
0

RONALDO SUTRA NA OLD TRAFORDU: Portugalac je spreman!

Ceo svet će gledati Portugalca kada bude istrčao na teren protiv Njukasla

Premijer liga biće nastavljena tokom vikenda, a svi mediji sveta biće usmereni na stadion Old Traford i utakmicu između Mančester junajteda i Njukasla koja je zakazana za 16.00 časova.

PROČITAJTE JOŠ:  RONALDO NERVOZAN: Velikan se psihički priprema za debi u Mančesteru!

Razlog je više nego jednostavan – Kristijano Ronaldo! Ikona kluba se posle 12 godina vratila u Mančester junajted, za koji je igrao od 2003. do 2009. godine, kada je prešao u Real iz Madrida.

Kristijano Ronaldo će gotovo sigurno debitovati za Junajted protiv Njukasla, a sasvim je izvesno da će ne samo publika na stadiona. već i milioni gledalaca pored TV ekrana širom sveta biti u delirijumu kada budu videli Portugalca sa svojom „sedmicom“ u crvenom dresu.

PROČITAJTE JOŠ: GLADAN PARA: Evo zašto je Ronaldo prešao u Junajted

Mančester junajted trenutno zauzima treće mesto na tabeli Premijer lige iza Totenhema koji ima devet i Vest Hema sa sedam bodova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter