Izvor: Novosti
09.10.2021 u 13:41
0

Crveno-beli kadeti ubedljivo trjumfovali protiv Partizana!

Mladi  fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili proti Partizana sa 5:2 u derbiju Kadetske lige Srbije.

Crveno-beli su bili bolji rival na utakmici koja je odigrana na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ: KAPITEN REPREZENTACIJE: SPREMNI SMO ZA MEDALJU NA SVETSKOM PRVENSTVU

Domaćin je već posle 13 minuta vodio sa 2:0, a oba pogotka postigao je Šljivić. Ipak, crno-beli su preko Mirčetića uspeli da smanje i sa golom zaostatka odu na odmor.

Zvezda je već u prvom minutu drugog poluvremena povećala prednost preko Miladinovića. Na 4:1 je povisio Vukićević sa bele tačke u 59. minutu. Potom je Mirčetić drugi put pogodio za Partizan u 64. minutu. Konačan rezultat utakmice postavio je Cvetković pet minuta pre kraja.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA: Preminuo višestruki šampion, nađen mrtav u hotelskoj sobi

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 24 boda, dva više od Vojvodine koja tek treba da odigra utakmicu devetog kola, dok je Partizan četvrti sa 18.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter