Izvor: HappyBSC
12.11.2021 u 18:21
0

DOLAZI NA TRENING HELIKOPTEROM: Nejmar zapanjio Brazilce

Zvezda Pari Sen Žermena, Nejmar zapanjio je svetsku javnost svojim nedavnim gestom. Slavni fudbaler je pronašao lakši način da dolazi na trening i pritom izbegne gužve, pa je seo u svoj skupoceni helikopter i zaputio se na trening „karioka“.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ IZNENADIO REPREZENTATIVCE: Predsednik se pridružio našim fudbalerima na letu za Portugal!

Helikopter marke Mercedes Eurocopter, koji košta čitavo bogatstvo – tačnije preko 12 miliona dolara, bezbedno se prizemljio na teren gde se održava trening brazilske reprezentacije. Spuštanje luksuzne letelice su mnogi gledali u čudu, a ako su se pitali čiji je helikopter u pitanju, Nejmar je urezao svoje inicijale na rep letelice kako ne bi bilo zabune. 

Mišljenja su podeljena što se tiče ovog Nejmarovog gesta. Neki smatraju da bi fudbaler trebalo pametnije da raspolaže novcem i da ovo nije najpametniji potez. Drugi, pak, kritikuju Nejmara imajući u vidu opštu ekonomsku situaciju u Brazilu, koja nije zavidna, smatrajući da se fudbaler ovim činom na neki način ruga onima koji za ceo svoj život neće zaraditi za ovakav luksuz. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter