Izvor: novosti
14.11.2021 u 09:49
0

ALEKDANDRA PRIJOVIĆ KRIVA ZA SVE! Reprezentativci Crne Gore u centru skandala

Reprezentativci Crne Gore su sinoć napravili veliko iznenađenje, pošto su remizirali sa Holandijom u Podgorici 2:2, iako su ih dan ranije svi otpisali.

Naime, prva zvezda „sokolova“ Stevan Jovetić i nekolicina prvotimaca su se na okupljanju zarazili koronom, pa je u komšiluku u toku jučerašnjeg dana izbio ozbiljan skandal.

PROČITAJTE JOŠ:Filip Kostić: U finalu sa Portugalom da pokažemo da smo bolji

Mediji su pisali   da su igrači pokazali neodgovornost jer su bili u provodu u jednom podgoričkom klubu, pa je moguće da su tu i „pokupili“ virus.

 – Kako nam je preneo naš izvor iz podgoričkog noćnog Urban koji je bio u tom lokalu, prilikom gostovanja Aleksandre Prijović i Baneta Mojićevića u ponedeljak 8. novembra, bila je prisutna veća grupa reprezentativaca Crne Gore, koji su proslavljali nedavni 32. rođendan Jovetića. Po svemu sudeći o svemu je bio upoznat i stručni štab reprezentacije, jer su fudbaleri ostali do duboko u u noć. Na žalost, kasnije se ispostavilo da je među gostima bilo inficiranih, sa kojima su naši fudbalski asovi došli u kontakt –  piše ovaj portal, navodeći da je FSCG pokušao da zataška ovaj slučaj.

Pored Jovetića zaraženi su bili  Marušić, Kosović, Nikola Vukčević, Šćekić, Mugoša i Vešović.

Ipak, ono što će malo ublažiti bol komšijama je senzacionalni remi sa „lalama“. 

Ništa nije „mirisalo“ na iznenađenje, jer su Holanđani do same završnice vodili sa sigurnih 2:0. Međutim, u samom finišu rezervisti Vukotić i Vojinović potrudili su se da Crna Gora dođe do sjajnog rezultata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter