Izvor: Alo
27.09.2024 u 13:45
0

ALEKSANDAR MITROVIĆ OPET U IGRI: Sprema se senzacionalan transfer

Da li je on rešenje za probleme posrnulog velikana

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović je mnoge iznenadio odlukom da u zenitu karijere napusti Premijer ligu i oproba se u Saudijskoj Arabiji. Ipak, sada bi mogao da se vrati na Ostrvo.

JOKIĆ NA POLIGRAFU: Nikola oduvao Hrvata na prvu

Miror piše da će Srbin, koji ima ugovor sa Al Hilalom do leta 2026, u januaru biti jedna od glavnih meta mnogih klubova. Već se izdvojio jedan među njima koji je najviše zagrizao, a to je Mančester junajted.

Mančesterski tim već neko vreme pokušava da nađe dobrog napadača, a kako do sada nije imao sreće, nade polaže u januarski rok. Erik ten Hag bi želeo da to bude bivši igrač Partizana, ali je pitanje pod kojim uslovima bi ga sadašnji klub pusti.

Mitrović je u Engleskoj igrao za Fuham i Njukasl, a prethodno za Partizan, Teleoptik i Anderleht.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter