Izvor: Novosti.rs
28.11.2020 u 09:54
0

BARSA POSTIGLA DOGOVOR SA IGRAČIMA: Pristali na smanjenje plata

Fudbalski klub Barselona postigao je dogovor sa igračima o smanjenju plata zbog uvećanih troškova izazvanih pandemijom virusa korona.

Klub je bio u velikim finansijskim problemima, pretio mu je krah. Sada računaju da će na ovaj način uštedeti 122 miliona evra.

Zbog ove pošasti koja je pogodila svet Barselona, ali i svi drugi klubov zapali su u tešku finansijsku situaciju. Katalonci su još tokom aprila doneli odluku o smanjenju plata koje je bilo na snazi tokom pauze u šampionatu.

OVO MORATE ZNATI

IZ HITNE POMOĆI PORUČUJU: Telefoni se usijali zbog pacijenata sa simptomima kovida

TRAMP POKAZAO DOKAZE I PORUČIO: Pobedio sam (FOTO)

VERNICI DANAS SLAVE SVETE MUČENIKE: Obavezno izgovorite ovo da vas ne bi zadesila nesreća

ISPLIVAO DOKUMENT KOJI GOVORI DA JE KOSOVO ODUVEK PRIPADALO SRBIMA

Bilo je priča da bi moglo da dođe do novog smanjenja zarada igrača španskog velikana. Tokom protekle nedelje sklopljen je dogovor sa igračima, koji su pristali na nove rezove.

Prvobitno je planirano da se uštedi 190 miliona evra, a klubu trenutno računaju da će na ovaj način uštedeti 122 miliona evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter