Izvor: Informer
15.09.2024 u 19:05
0

Partizan poražen u Zaječaru! OFK Beograd posle preokreta savladao crno-bele!

Uživo pratite meč osmog kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Partizana.

OFK BEOGRAD – PARTIZAN 

 1:2 (1:2)

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

KRAJ! 

96. minut – GOOOOOOOOOOOL! Preokret OFK Beograda – 3:2! Stojilković je strelac! 

95. minut – Jovanović je heroj Partizana! Skida kapiten crno-belih dva zicera rezervisti Stanojloviću… Nestvarne intervencije novog reperezentativca Srbije! 

90. minut – Igraće se još pet minuta u Zaječaru!

87. minut – Umalo da Partizan ponovo povede… Mihajlo Ilić bio je najviši u skoku, gađao je, ali spektakularna parada Balše Popovića!

86. minut – GOOOOOOOOOOOL! Otišao je Aleksandar Jovanović na jednu stranu, a Paločević šalje po sredini gola – 2:2!

85. minut – PENAL! Anan je poslao centaršut, trapavo je reagovao Mario Jurčević i OFK Beograd će imati šansu da sa kreča dođe do izjednačenja! 

83. minut – Opao je ritam utakmice, deluje da je Partizan zadovoljan trenutnim rezultatom i ambicije su vezane isključivo za kontre. Sa druge strane, OFK Beograd tek povremeno uspeva da se primakne kaznenom prostoru, premalo je to za gol…

78. minut – Mogao je Đorđe Jovanović da reši pitanje pobednika pošto je na ivici kaznenog prostora došao do lopet između Vukičevića i Ada, ali Popović brani njegov udarac, ostaje 1:2!

74. minut – Curi vreme „romantičarima“ u Zaječaru, imali su izabranici Sima Krunića svoje šanse, ali ih nisu iskoristili.

70. minut – Bilo je osnova da OFK Beograd dobije penal nakon trapave reakcije Jovanovića i Mujakića budući da je lopta zakačila defanzivca Partizana po ruci. Ipak, Milan Stefanović uz pomoć VAR sobe odlučuje da nema kaznenog udarca.

66. minut – Još jedna opasnost pred golom Aleksandra Jovanovića… Ponovo je pukla odbrana Partizana, rezervista Stojilković imao je izglednu poziciju u petercu, ali kapiten crno-belih uspešno interveniše!

63. minut – VELIKA ŠANSA! Ispao je Mujakić nakon duge lopte Paločevića, sam je pred Jovanovića izašao Nikola Knežević, ali gađa pored gola bonus OFK Beograda! 

63. minut – Dvostruka izmena za Simu Krunića, šalje svoje napadačke adute na teren – Mituljikić i Stojilković menjaju Cvetkovića i Vlajtea!

61. minut – Još jedna dobra prilika za Partizan, imali su „romantičari“ mnogo sreće u ovoj situaciji budući da je Zahid iz izgledne pozicije gađao preko gola, ostaje 1:2!

59. minut – Nekoliko desetina sekundi bilo je potrebno Đorđu Jovanoviću da postigne novi gol u dresu Partizana! Bio je napadač crno-belih u dobroj poziciji, gađao je, ali Balša Popović izvanredno reaguje.

58. minut – Nova izmena u timu Partizana, Aldo Kalulu ustupa svoje mesto Đorđu Jovanoviću!

53. minut – Anan je probio levom stranom, ubacio loptu u kazneni prostor, ali je u gužvi ispred nekoliko fudbalera uspeo da je pokupi golman Jovanović, ostaje 1:2!

49. minut – Prvi žuti karton na meču dobija Edmundo Ado, vezista OFK Beograda srušio je Stefana Kovača. Natho izvodi slobodan udarac, ali na mestu je bio Popović.

46. minut – Počinje drugo poluvreme, jedinu izmenu napravio je Aleksandar Stanojević i to defanzinu pošto je na teren umesto Goha postao Kervina Arijagu.

PRVO POLUVREME

45. minut – Poluvreme! Imala je publika u Zaječaru priliku da gleda dobar i otvoren fudbal na obe strane, a na odmor minimalnu prednost nosi Partizan! Strelci za crno-bele bili su Filipović i Zubairu dok je precizan za OFK Beograd bio Samuel Ovusu…

43. minut – Malo je nedostajalo da OFK Beograd ponovo za stotinak sekundi dođe do izjednačenja… Ovusu je dobio mnogo prostora, poslao centaršut na koji niko nije išao te je Jovanović u poslednjem momentu morao da vadi loptu iz gola, ostaje 1:2!

40. minut – GOOOOOOOOOOL! Taman kada je OFK Beograd uspeo da pronađe kakav-takav ritam Partizan dolazi do vođstva – 1:2! Gajas Zahid i Bibars Natho pokazali su svoje fudbalsko u meće, Izraelac je poslao perfektan pas za Zubairua, a ofanzivcu crno-belih nije bilo teško da matira Balšu Popovića! 

38. minut – Sada nešto bolja sekvenca u igri „romantičara“, Aleksandar Paločević uspeva da uposli Vlajtea dugom loptom, ali je napadač iz Surinama bio u ofsajdu.

35. minut – Kako se bližimo poluvremenu opada i ritam utakmice, Partizan ima terensku inicijativu i nadmoć u posedu, ali slabo to koristi četa Aleksandra Stanojevića. OFK Beograd se brani u niskom bloku ne uspevaju to crno-beli da probiju.

30. minut  Evo i prvih varnica na stadionu u Zaječaru, Vlajte i Nihad Mujakić završili su u klinču, uspeva situaciju da smiri sudija Stefanović.

26. minut – Nova šansa za Alda Kalulua, napadač Partizana utrčao je u prostor nakon Gohovog centaršuta, ali je gađao preko gola. Traže crno-beli penal, od toga neće biti ništa – čitavoj situaciji prethodio je ofsajd u kom se našao momak iz Južne Koreje.

23. minut – Iako je u Evropi odbrana Partizana bila najslabiji deo tima, u domaćem prvenstvu je daleko drugačija situacija. Gol Samuela Ovusua prvi je koji su crno-beli primili ove sezone u Superligi!

21. minut – Novo uzbuđenje u Zaječaru, ovoga puta je Aldo Kalulu bio u centru pažnje, ali je njegov udarac uspeo da zaustavi Balša Popović. U nastavku Partizan dolazi do kornera, no, Edmundo Ado čisti opasnost u svom kaznenom prostoru.

18. minut – GOOOOOOOOOL! Ekspresan odgovor „romantičara“ preko Samuela Ovusua! Nekadašnji reprezentativac Gane prelako je izbacio Maria Jurčevića, a onda poslao kiflu u malu mrežu za 1:1. Ništa tu nije mogao Aleksandar Jovanović… 

16. minut – Filipović postiže osmi gol za crno-bele u ovom šampionatu, sa druge strane – OFK Beograd je deseti put kapitulirao!

15. minut – GOOOOOOOOOL! Vodi Partizan, a strelac je Aleksandar Filipović! Ključnu ulogu u akciji crno-belih odigrao je Ibrahim Zubairu koji je poslao centaršut na prvu stativu gde je spreman bio iskusni desni bek i glavom matirao Balšu Popovića – 0:1!

14. minut – Uzvraća Partizan istom merom preko Ibrahima Zubairua! Popović zaustavlja udarac bonusa crno-belih, na loptu je naleteo Aldo Kalulu, ali ni njegov udarac nije završio u mreži OFK Beograda – 0:0.

13. minut – Još jedna opasnost pred golom Aleksandra Jovanovića, ovoga puta nakon kornera. Knežević je izveo udarac iz ugla, najviši u skoku bio je Vukičević, no, lopta odlazi preko prečke.

12. minut – Sevnula je kontra OFK Beograda, a mladi Nikola Knežević umalo donosi prednost nominalnom domaćinu. Trapavo je reagovala odbrana Partizana, ali Nihad Mujakić u poslednjem momenta uspeva da blokira udarac talentovanog ofanzivca „romantičara“.

9. minut – Opasan nalet Partizana po levoj strani, Aldo Kalulu je prošao pored Anana, poslao centaršut u srce kaznenog prostora gde je ispred Zahida reagovao Marko Gobeljić, ostaje 0:0.

6. minut – Uspeva Goh da probije prvu liniju odbrane i dođe nadomak kaznenog prostora gde ga ruši Edmundo Ado. Crno-beli su imali šansu da iz prekida ugroze gol Popovića, ali Đermanović čisti opasnost iz peterca.

4. minut – Miran start meča na „Kraljevici“, domaćin visokim presingom uspeva da osujeti pokušaje Partizana da iz poslednje linije kreira napade.

1. minut – Utakmica je počela, početni udarac izveli su fudbaleri OFK Beograda! 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter