Izvor: Alo
20.08.2024 u 21:05
0

BODE GLIMT – CRVENA ZVEZDA Ajmo crveno-beli, Mimovićev gol nade, 2:1

Pratite uživo duel norveškog i srpskog šampiona u borbi za Ligu šampiona.

85. minut – Na teren će i Dalsio. Menja Pitera Olajinku. Čini se da je tendencija da se pojača sredina terena i sačuva i ovih 2:1.

81. minut – Malo više od 10-ak minuta nas čeka do kraja meča. Videćemo da li može Zvezda i do izjednačenja.

75. minut – GOOOOL za Zvezdu! Odličan centaršut Hvanga, uklizao je Mimović na drugoj stativi i prepolovio prednost domaćina.

72. minut – Dobra šansa za Zvezdu. Probio je Duarte po levoj strani, tražio je Olajinku na suprotnoj strani terena, ali je Nigerijac odgurnut taman toliko da ne može do lopte, a da slovački arbitar ne svira penal.

66. minut – Nove izmene pravi Milojević. Ubacio je Milsona i Duarte umesto Luke Ilića i Šerifa Ndiajea.

62. minut – Novi gol za Bode! U samo 10 minuta. Fantastičan udarac Metea koji je fintom tela izbacio Seola i hirurški precizno pogodio dalji ugao Ilića.

59. minut – Evo konačno i pritiska Zvezde. Najpre udarac Ivanivića, potom i Elšnika. Oba su bila izblokirana, međutim raduje agresija srpskog šampiona.

56. minut – Prva izmena za Vladana Milojevića. Poslao je na teren Mimovića umesto Rodića. To će izazvati pomeranje Seola na mesto levog beka.

52. minut – Nažalost, najavili smo. Popustila je odbrana Zvezde. Bode je stigao do gola. Bjortfut je iskoristio lošu reakciju odbrane gostiju i zakucao je loptu pod prečku.

50. minut – Još jedna vrhunska situacija za domaćina. Sada je Hauge šutirao sa sedam metara, ali jako, jako neprecizno. Neverovatno!

49. minut – Kakva šansa za Bode! Sa dva metra je šutirao Heg, ali je Ilić maestralno intervenisao i sprečio siguran gol.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme. Bez izmena na obe strane.

Kraj prvog poluvremena – Neprepoznatljiva Zvezda koja je očigledno došla ovde da igra na rezultat i sačuva mrežu ka kojoj domaćin kidiše.

45. minut – Šteta. Poništen gol Zvezde. U ofsajdu je bio Šerif Ndiaje.

43. minut – Nastavlja se pritisak domaćina koji očigledno želi što pre da stigne do gola.

38. minut – Prečka za Bode! Svojfold je šutirao sa ivice kaznenog prostora. Puno sreće za Zvezdu pošto je utisak da Ilić ne bi mogao da odbrani taj udarac.

33. minut – Ozbiljan pritisak Norvežana. Konstatno se crveno-beli brane i imaju tek 26 odsto loptu u posedu.

28. minut – Najbolja prilika za Bode! Imao je domaćin loptu u petercu Zvezde koja se opet jedva odbranila.

24. minut – Konfuzija u odbrani Zvezde. Nekako su se spasili crveno-beli, ali je primetan trend da domaćin – navire.

19. minut – Brza transformacija norveškog šampiona. Berg je dodao do Metea koji je slabo šutirao u relativno obećavajućoj situaciji.

17. minut – Prva smislenija akcija Zvezde. Jeste okončana lošim centaršutom, međutim barem je bio pokušaj da se ugrozi rival.

13. minut – Evo dobre prilike za Bode. Procenio je slovački sudija da je Spajića pogodila lopta u ruku. Sprema se slobodan udarac za Norvežane.

10. minut – Skromna utakmica i predstava na severu Norveške. Pripretio je domaćin preko Mete, međutim bio je to lak posao za Marka Ilića.

5. minut – Izašla je Zvezda visoko u presing. Ali, za sada Bode kontroliše posed i ritam utakmice.

1. minut – Počela je utakmica prvim napadom za domaći sastav.

Bode Glimt – Crvena zvezda

1:0 (0:0)

Sudija: Ivan Kružiljak (Slovačka)

20.50 – Domaćin će sa klupe računati na: Zinkernagela, Tomiča, Sorila, Sorensena, Saltnesa, Nilsena, Mikelsena, Auklenda, Helmarsena, Kapskarma i golmane Lunda i Brondboa.

20.40 – Na klupi će Zvezda imati: Dalsija, Drkušića, Duartea, Jovanovića, Kangu, Kataija, Lekovića, Milsona, Mimovića, Šljivića, Stojića i golmana Gutešu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter