Izvor: Tanjug
16.03.2022 u 17:07
0

Crno-beli otputovali na revanš sa Fejnordom Lutovac: Imamo dužnost da damo sve i idemo na pobedu

Fudbaler Partizana Aleksandar Lutovac rekao je da očekuje težak meč u revanšu protiv Fejenorda u osmini finala Lige konferencija.

Izabranici trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića, otputovali su za Holandiju gde ih u četvrtak od 21 sat gostuju Fejenordu u Roterdamu, nakon ubedljivog poraza od 5:2 u prvom meču u Humskoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Bez obzira na rezultat, mi imamo dužnost prema klubu, prema navijačima i nama da odemo tamo i damo sve od sebe i pobedimo utakmicu. To nam je cilj. U fudbalu je sve moguće, sigurno ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Imamo veliku razliku u golovima, ali bez obzira na to nadamo se da možemo da dobijemo utamicu“, rekao je Lutovac za klupsku televiziju pred polazak u Holandiju.

 

„Bice teško, ali smo se pripremali za to. Znamo da nas ceka pun stadion. Videli smo da su kvalitetna ekipa, da igraju veoma dobro. Znamo šta su naše šanse, idemo da probamo da napravimo što bolji rezultat za nas“, porucio je Lutovac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter