Izvor: SPORTAL
25.10.2024 u 22:40
0

CRNO BELI RANDEVU U HUMSKOJ: Traži se karta više

Partizan u subotu poslepodne dočekuje Čukarički u utakmici koja će biti mnogo više od obične prvenstvene

Došao je i taj dan, da se Grobari vrate na stadion Partizan. Posle godinu i po dana bojkota utakmica na crno-beloj strani Topčiderskog brda, promena rukovodeće strukture dovela je do povratka navijača u Humsku ulicu.

LORENCO MUZETI SAVLADAO ZVEREVA: Plasirao se u polufinale ATP turnira u Beču

Oči svih Partizanovih pristalica u subotu poslepodne biće uperene ka njihovom fudbalskom hramu, gde od 15.55 izabranici Sava Miloševića dočekuju Čukarički.

Od nedavnog evroligaškog okršaja sa Virtusom traju mini akcije „grobara“ kojima se navijači u što većem broju pozivaju na povratak u Humsku, a taj apel očigledno je dao rezultat pošto su dan pre meča zabeleženi redovi za kupovinu ulaznica.

Prema informacijama sa lica mesta već sada je izvesno da će južna tribina biti ispunjena do poslednjeg mesta s obzirom da se traži karta više, a očekivanja odgovornih u Partizanu su da bi na tribinama stadiona u Humskoj trebalo da se nađe oko 15.000 navijača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter