Izvor: 24sedam
28.08.2024 u 09:10
0

CRNO BELI VEČERAS: Duel Gent i Partizan počinje u 18:00

Utakmica za spas (ili propast) evropske sezone!

Došao je taj dan posle koga će se znati sve o evropskoj sudbini fudbalera Partizana!

Crno-beli od 18.00 gostuju Gentu i jure minus od jednog gola koji su napravili u Beogradu prošle nedelje.

Mnogo je pitanja pred utakmicu sezone za tim iz Humske, a ono najvažnije je hoće li uspeti da naprave iznenađenje i slave u Belgiji, ili će postati jedini klub koji je uspeo da ispadne u kvalifikacijama za sva tri evropska takmičenja.

Sudijska ekipa

UEFA je odredila da glavni sudija meča bude Filip Glova iz Slovačke, a da uz aut linije budu njegovi zemljaci Danijel Polacek i Peter Bendar. Slovaci su i Mihail Očenaš i Lukaš Dzivjak, koji će sedeti u VAR sobi, baš kao i Martin Dohal, koji je četvrti sudija na meču.

Brinu poslednji rezultati

Na poslednjih pet odigranih utakmica fudbaleri Partizana imaju pobedu nad Železničarom iz Pančeva, nerešeno su odigrali sa Luganom (posle produžetaka) i IMT-om, a tim iz Švajcarske je slavio u Beogradu. Svakako razlog za brigu crno-belih.

Kada je reč o Gentu, oni imaju više razloga za zadovoljstvo. Slavili su tri puta, imaju jedan nerešen rezultat i jedan poraz u domaćem šampionatu.

Važno, važno, važno!

Defanzivac Nikola Antić istakao je važnost meča i izrazio veru u plasman njegove ekipe u Ligu konferencija.

– Ova utakmica je prekretnica sezone, jako je važno da se vratimo sa uspehom, da igramo Evropu. To je važno za klub, za zemlju, važno je za sve nas. Analizirali smo ih, želimo taktički da ih nadmudrimo. Znaju i oni da imamo dobre igrače. Jako je bitno da uđemo čvrsto u duel, da odigramo 90, ako ne i 120 minuta i penale da prođemo, da pokažemo karakter. Ovo je Partizan, moramo da ostvarimo povoljan rezultat.

A ko će na teren?

Kao i pred svaki meč Partizana ove sezone i sada stoji pitanje za kojih će se 11 igrača odlučiti trener Aleksandar Stanojević od starta meča. Najverovatnije će to biti ovako. pod uslovom da Saldanja bude spreman da zaigra:

Jovanović – De Medina, Marković, Mujakić, Jurćević – Kovač, Arijaga – Zahid, Severina, Kalulu – Saldanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter