Izvor: Alo.rs
17.10.2020 u 13:36
0

CRVENO-BELI SE POJAČAVAJU PRED DERBI: Neočekivani oporavak standarnog fudbalera Zvezde

Posle vesti da Gelor Kanga, Mirko Ivanić i Željko Gavrić neće moći da igraju na 163. Večitom derbiju, konačno stiže i jedna lepa informacija za Crvenu zvezdu.

Neočekivano, ali istinisto, Željko Gavrić će ipak biti spreman da istrči na teren u Humskoj

SVE O SPORTU

ŽELEZNIK DOČEKUJE CRNO-BELE: Šćepanović poziva na koncentraciju i borbenost

KRALJ ŠLJAKE SUROV PREMA NOLETU: Rafa SRPSKOM ASU nije dao da stoji

DEJAN STANKOVIĆ O LAVOVSKOJ BORBI NJEGOVIH IGRAČA: Srce na terenu za trijumf u 163. derbiju!

 Gavrić je zaradio povredu tokom reprezentativne pauze u dresu mlade selekcije Srbije i činilo se da neće biti spreman za derbi, ali je posle terapija došlo do velikog pomaka.

Krilni fudbaler Crvene zvezde trenira od petka i prema poslednjim informacijama koje su preneli domaći mediji, biće potpuno spreman da se od prvog minuta nađe na terenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter