Izvor: Tanjug
08.09.2022 u 22:42
0

DRAMA PARTIZANA U SLOVAČKOJ Crno beli gubili sa 2:0 uz igrača manje, pa im izmakla pobeda u prvom kolu Lige konferencija!

Fudbaleri Slovačkog i Partizana odigrali su u petak bez pobednika 3:3 (2:0) u meču prvog kola grupe D Lige konferencija.

Golove za Partizan postigli su Fuseni Dijabate u 47. i 53. minutu, kao i Rikardo Gomeš u 62. minutu. Pogotke za domaći tim dali su Jan Kalabiška u petom i 19. minutu, kao i Liber Kozak u 83. minutu. Partizan je od 22. minuta igrao sa fudbalerom manje, pošto je isključen Kristijan Belić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Slovačko je povelo već u petom minutu golom Kalabiške. On je šutirao sa oko 20 metara, a golman Partizana Aleksandar Popović bio je nemoćan. Domaći tim je već u 20. minutu poveo 2:0, a Kalabiška se ponovo upisao u strelce. Samo dva minuta kasnije „crno-beli“ su ostali sa fudbalerom manje, pošto je zbog grubog starta Belić dobio crveni karton. Domaći su fudbaleri su nastavili sa napadima, a do kraja prvog poluvremena propustili su nekoliko prilika da uvećaju vođstvo.

Partizan je u 47. minutu smanjio na 2:1 golom Dijabatea. Isti igrač je samo šest minuta kasnije doneo izjednačenje „crno-belima“. Partizan je potpuni preokret napravio u 62. minutu golom Gomeša. Domaći igrači su izjednačili preko Libera Kozaka u 83. minutu. Fudbaleri Partizana su napadali do kraja utakmice, a Gomeš je u 86. minutu pogodio prečku. Utakmica je potom produžena četiri minuta, ali nije bilo promene rezultata.

Srbija kreće u odbranu zlata: Počinje Evropsko prvenstvo u basketu 3×3!

„Najavio sam utakmicu u engleskom stilu, a tako je i bilo. Primali smo golove iz skoka, nismo reagovali kao treba. Nismo izdržali do kraja. Ovu utakmicu možemo porediti sa mečom protiv Seltika pre više od tri decenija kad je bilo 5:4. Bilo je i slabijih izdanja od našeg prvog dela protiv Slovačkog. Na poluvremenu sam smirio igrače, da urade ono što moraju, da odbrana jednostavnije igra. Nismo dizali paniku. Napravili smo neke promene na terenu, preokrenuli i žao mi je što nismo pobedili“, zaključio je trener Partizana Gordan Petrić nakon utakmice.

Drugi meč prvog kola grupe D između Nice i Kelna završen je bez pobednika, 1:1 (0:1), a utakmica je kasnila sa početkom 55 minuta zbog nereda navijača dva kluba.

Partizan će u drugom kolu, koje je na programu 15. septembra, dočekati Nicu, dok će Keln na svom terenu igrati sa ekipom Slovačko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter