Izvor: Telegraf.rs
30.07.2023 u 10:25
0

DULJALJ ZAGRMEO ZBOG SUDIJA na konferenciji posle TSC-a: „Partizan mora da se poštuje“

Trener Partizana naglašava da svi klubovi u zemlji moraju da imaju iste kriterijume suđenja, kako god se oni zvali

Mnogo kontroverzi izazvao je meč prvog kola Superlige izmešu TSC-a i Partizana (3:3), gde je u glavnoj ulozi bio sudija Milan Mitić, koji je svojim lošim suđenjem upropastio derbi i spektakularan meč u Bačkoj Topoli, gde je viđeno šest golova, a moglo je da ih bude još.

U Partizanu su bili ogorčeni na arbitražu Mitića, pa je pred ponoć izdato i brutalno saopšenje iz Humske, gde je istaknuto da je sudija „silovao Partizan“, ali se klub usled „ribanja“ brzo ogradio od saopšenja.

Ogorčeni su bili i igrači i sam trener Igor Duljaj. Igrači su želeli da se razračunaju sa arbitrom na kraju meča, a trener Partizana je uspeo da smiri tenzije na kraju.

Ipak, iako kako sam kaže, nikada ne komentariše suđenje, morao je to da naglasi u dva navrata, i prilikom izjave, ali i kasnije na konferenciji za medije, gde je naglasio da Partizan mora da se poštuje zbog tradicije koju ima i da svi klubovi u zemlji moraju da imaju iste kriterijume, kako god da se zovu.

– Ono što moram da napomenem, je da se od srca zahvalim navijačima Partizana jer su nas bodrili od početka do kraja i nagrada za to je ono što su na kraju pozvali igrače.

– Nikada suđenje ne komentarišem, neću ni ovoga puta, ali moram da napomenem, Partizan mora da se poštuje, kao klub sa velikom tradicijom. Ne samo Partizan, svi klubovi u ovoj zemlji moraju da se poštuju i da imaju iste kriterijume bez obzira na to ko se kako zove – poručio je Duljaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter