Izvor: novosti
14.11.2021 u 07:42
0

Filip Kostić: U finalu sa Portugalom da pokažemo da smo bolji

Repreyentacija Srbije u nedelju od 20.45 igra u Lisabonu odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo, a očekivanja od tog duela izneo je i Filip Kostić.

Fudbaler Ajntrahta je svestan kvaliteta rivala, ali ističe i da se cilj „orlova“ na stadionu „La Luž“ zna.

PROČITAJTE JOŠ:Tadić i Vlahović pred ponoć poslali moćnu poruku Portugalcima

– Portugal je velika ekipa, sa velikim igračima. Znamo šta nas čeka, moramo da damo maksimum svih 90 minuta, pokazali smo u ranijim mečevima da možemo da se nosimo sa njima. Idemo da ih dobijemo i da idemo na Svetsko prvenstvo – poručio je Kostić za „FSS“.

Brzonogi krilni igrač ističe da je ovo trenutak koji su svi željno iščekivali.

– Došao je taj trenutak koji smo dugo čekali, nije bilo lako doći do finala ovih kvalifikacija. Doći do te tačke da igrate utakmicu koja odlučuje ko će ići na Svetsko prvenstvo, ali mi smo odradili fenomenalan posao do sada, pa ostaje da sve zaokružimo u Lisabonu.

On je dodao da u ekipi nema veće tenzije, uprkos tome što je utakmica od velikog značaja.

– Kao što je rekao selektor za svaku utakmicu se pripremamo isto, znamo kako želimo da igramo i to smo i pokazali do sada. Preostaje to finale sa Portugalom da dokažemo da smo bolja ekipa – zaključio je Kostić.

Srbiju samo pobeda vodi direktno na Mundijal, dok Portugalcima odgovara i remi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter