Izvor:
01.06.2019 u 21:04
0

FINALE LIGE ŠAMPIONA 2019.: Liverpul odneo ubedljivu pobedu sa dva gola prednosti!

88. MINUT – GOOOL! Origi je matirao Lorisa, oštro i nisko je šutirao po zemlji!

83. MINUT – Iznudio je Totenhem slobodnjak sa ivice 16-erca, Eriksenov šut je Alison majstorski poslao u korner.

80. MINUT – Sada je Liverpul pod najopasnijim pritiskom od starta, Alison je zaustavio oštar šut po zemlji Moure, prethodno je boksovao projektil Sona.

79. MINUT – Opasan centaršut, Ali sa peterca šalje loptu preko prečke!

75. MINUT – Gledaju se besciljna dodavanja na obe strane, nedorečene kontre, Son je jednom protutnjao kao munja samo, ali mu je Van Dajk izbio loptu u korner.

69. MINUT – Tražili su sada igrači Totenhema Milnerovo igranje rukom za penal, ignorisao ih je Skomina. Može se reći da se i dalje muče momci iz Londona, prvo sa prenosom lopte, zatim i sa kreacijom.

65. MINUT – Ovo su navijači Totenhema čekali, Moura je u igri umesto Vinksa.

58. MINUT – Prva promena, ali u Liverpulu! Iako se deluje da je Poketino taj koji mora malo da prodrma ekipu. Sada je na terenu Origi umesto Firmina, osvežen je napad Redsa.

55. MINUT – Preti opet Liverpul, al ije Ljoris bio spretniji i brži ispred Manea, a centimetri su odlučivali

53. MINUT – Umrtvljena je utakmica, neutralni posmatrači se dosađuju, pa je šou "ukrala" devojka koja je utrčala na teren.

46. MINUT – Počelo je drugo poluvreme, i to bez promena! Čini se da je pitanje trenutka kada će na trener Lukaš Moura…

40. MINUT – Tukao je jako Arnold sa distance, zatim i Robertson, morao je dobro da zagreje rukavice Ljoris. Sa druge strane, Alison praktično samo hvata loptu u ruke posle loših ubacivanja…

35. MINUT – Jalovo deluje vezni red Pevaca, Kejn je neprimetan, za sada deluje da nije baš bila idealna odluka da startuje…

28. MINUT – Duge lopte su bile očajnički pokušaj Totenhema da dođu do gola, Liverpul bi u poslednjim trenucima uspevao da u defanzivnoj liniji spreči akciju!

22. MINUT – Polugola devojka je izvela performans, uletanjem na teren, očigledno sa nekom aktivističkom porukom na grudima. Brzo je naterala Skominu da prekine duel.

12. MINUT – Nije se baš rasplamsala igra, kao da su svi zatečeni ovakvim početkom utakmice. Fabinjo nije propustio priliku da bude malo grublji u duelu sa Kejnom, kao da želi da ispita njegovu drčnost i spremnost da ide do kraja posle oporavka.

7. MINUT – Unervozio je gol Pevce, krenuli su agresivno u akciju, ali ništa više osim prekida nisu uspeli da izdejstvuju. Takođe, zanimljiv je podatak da je Salah sada postigao gol u svakoj rundi Lige šampiona! Podsetimo, prošle godine je meč završio prerano jer se povredio.

1. MINUT – Počelo je! I to kako, penalom za Liverpul, zbog igranja rukom! Salah je potom dao gol! Sisoka je lopta pogodila u ruku, a čini se da je Mane bio lukav i da ga je baš gađao u želji da iznudi penal. Skomina se nije mnogo dvoumio, iako je već posle 24 sekunde imao pakleno težak zadatak da prelomi.

Ipak, poznato je šta finale Lige šampiona predstavlja, pa je madridski stadion bio mali da primi sve koji su hteli da vide spektakl. Liverpul je napao šesti, Totenhem prvi pehar prvaka Evrope u klupskoj istoriji!

Sam put do finala bio je epski, Totenhem je posle velikih preokreta i oscilacija pobedio Siti i Ajaks, Liverpul je posle 0:3 sa Barselonom pobedio Katalonce sa 4:0 – teško da postoji bolja pozivnica za finale!

Totenhem – Liverpul 0:1

Izvor:Telegraf
Foto: Youtube/prinntscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter