Izvor: Kurir.rs
17.10.2020 u 10:32
0

FUDBALER VELIKOG SRCA: NIJE IMAO ZA HRANU, RADIO JE U POLJU A OVA ODLUKA JE PROMENILA ŽIVOTE SIROMAŠNIMA

Sadio Mane retko priča o životu van terena, zna se da je posvećen Musliman, da je odrastao u velikom siromaštvu, da mu je otac zabranjivao da igra fudbal.

Dokopao se velike scene, postao zvezda, ali to ga nije promenilo.

„Nisam imao šta da jedem, radio sam u polju, nisam mogao da idem u školu, bila su to teška vremena“, priseća se Senegalac.

Novac ga ne impresionira osim kao sredstvo da pomogne ljudima.

SVE O SPORTU

ŽELEZNIK DOČEKUJE CRNO-BELE: Šćepanović poziva na koncentraciju i borbenost

KRALJ ŠLJAKE SUROV PREMA NOLETU: Rafa SRPSKOM ASU nije dao da stoji

DEJAN STANKOVIĆ O LAVOVSKOJ BORBI NJEGOVIH IGRAČA: Srce na terenu za trijumf u 163. derbiju!

„Zbog čega bih želeo 10 Ferarija, 20 dijamantskih satova i dva aviona. Kome bi to značilo, kako bi to pomoglo svetu“, kaže fudbaler Liverpula.

„To što sam zaradio je prilika da pomognem ljudima. Umesto da trošim novac na stvari koje mi nisu potrebne, gradim škole, kupujem hranu i odeću za siromašne, za one koji nisu imali sreće kao ja“, dodaje Mane.

On u jednoj oblasti Senegala, najsiromašnijoj, daje svakoj porodici po 70 evra mesečno kako bi preživeli, odnosno olakšali sebi život.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter