Izvor: Alo
13.09.2021 u 16:59
0

IBRAHIMOVIĆ OPLEO PO LEBRONU: Sportisti nisu političari!

Lebron Džejms je veoma aktivno angažovan u vezi sa socijalnim pitanjima, a o njegovim interesovanju za politiku govorio je i napadač Milana Zlatan Ibrahimović, i to prilično negativno.

PROČITAJTE JOŠ: SUTRA POČINJE LIGA ŠAMPIONA: Bar 8 klubova ima JEDNAKE ŠANSE ZA TROFEJ

– Mi vrhunski sportisti nismo političari. Političari dele narod, a fudbal u mom svetu ujedinjuje. To je velika razlika. Ja imam priliku da upoznam ljude koje nikad ne bih imao priliku da vidim da se ne bavim fudbalom. Znam ljude sa svakog kraja sveta. Mislim da mi treba da se bavimo onim u čemu smo dobri i da su sport i politika dve različite kategorije. Ako ste inteligentni, razumećete – rekao je 39-godišnji Zlatan Ibrahimović.

PROČITAJTE JOŠ: FILIP KOSTIĆ: Ušao u drugom poluvremenu i odmah postigao gol!

Nastavio je napadač Milana u sličnom tonu:

– Mi fudbaleri proizvodimo ljubav i radost. Politika ne dolazi u naš svet. Ja nisam došao da bih slao poruke, već da bih spajao ljude i donosio im radost. Fudbal i sport uopšte su najbolje sredstvo za to. Ja sam u tome dobar i zato to radim – izjavio je švedski napadač za „Frans fudbal“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter