Izvor: Kurir
13.06.2024 u 12:55
0

IMAJU NAJLEPŠU PODRŠKU: Mamile su uzdahe na tribinama!

Zapadna tribina starog stadiona Augzburga bila je mala da primi sve zainteresovane navijače za prvi trening Srbije u Nemačkoj.

U prodaji je bilo 2.800 ulaznica koje su planule, a računajući mališane na stadion je bilo više od 4.000 gledalaca. Navijačice Srbije su plenile svojom lepotom, a mi vam donosimo fotografije koje to potvrđuju.

DONČIĆ ZBOG OVOGA NIJE IGRAO U NEIZVESNOJ ZAVRŠNICI: Boston pred titulom!

Dobro je već poznato da je na treningu „orlova“ bilo i nekoliko desetina navijača Fenerbahčea. Tako je jedna lepa Turkinja dobila na poklon od kolega navijača Srbije našu zastavu što je ona s oduševljenjem prihvatila. Posle je ogrnuta u srpsku zastavu skandirala ime „Dušana Tadića„.

Ako je suditi po slikama iz Augzburga, ali i iz razgovora sa našim ljudima ovde, Srbija će imati ogromnu podršku na mečevima u Minhenu. Veliki broj navijača je već nabavio ulaznice, a ima i onih koji pokušavaju u poslednjem momentu da dođu do dragocenog parčeta hartije.

Očekuje se da na mečevima sa Danskom i Slovenijom tim Dragana Stojkovića ima vetar u leđa od strane više od 20.000 navijača na tribinama „Alijanc arene“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KURIR sport (@kurirsport)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter