Izvor: kurir.rs
12.09.2020 u 15:15
0

IPAK DOBRE VESTI: Docić nije pokidao ligamente

Kapiten Čukaričkog Marko Docić dobro je prošao nakon neopreznog i pogibeljnog starta Sekua Sanoga u duelu sa Crvenom zvezdom. Tako govore prvi zvanični doktorski izveštaji.

Iako je u prvi mah, a posebno nakon što je uz strašne bolove na nosilima iznet sa terena, izgledalo da je pred Docićem duža pauza, pa čak i da je za njega završena sezona, nakon urađene magnetne rezonance svima je laknulo.

– Progonoze su mnogo optimističnije nego prve! Po prvim nalazima lekara ligamenti nisu popucali i prognoza je da će Marko pauzirati četiri do šest nedelja – kaže za Kurir sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

Kada se zna da je prva informacija bila da je Docić pokidao prednje ukrštene ligamente i da teren neće videti sedam do osam meseci, ovi nalazi su zaista dobra vest. A tako na nju gleda i sam fudbaler.

SAZNAJTE JOŠ…

VUČIĆ ISTIČE: Srbija će podići plate i standard pripadnika vojske!

„POSTAVIO SAM TO PITANJE SEBI KAO IZAZOV“ Dr Kon otkriva kada će biti zatvorene škole zbog korone!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Dragi kadeti, Srbija je ponosna na vas i svoju vojsku!

UŽAS! MUK O NASILJU NAD BESPOMOĆNIM MLADIĆEM: Radnici ispred objekta gde je brutalno pretučen Novosađanin „ništa nisu videli“

– Malo je konfuzan posle svega, ali je posle ovih prognoza mnogo bolje. Posle snimanja i izveštaja svima nam je mnogo lakše – otkrio nam je Mirosavljević kako se Docić oseća dan posle jezive povrede.

Mirosavljevića smo smo zamolili da prenese naše želje za brz i uspešan oporavak povređenom kapitenu Čukaričkog.

Sa magnetne otišao na stadion

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Marko Docić je tokom dana, odmah nakon obavljenog snimanja magnetnom rezonancom, otišao na stadion Čukaričkog da se vidi sa kolegama kojima je kapiten i da je bilo primetno da je pozitivan, te da je dobro podneo sve što se izdešavalo.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter