Izvor: telegraf.rs
06.12.2020 u 18:58
0

„JA OVDE NE GLUMIM RIJALITI…“ Trener Inđije „pecnuo“ Lalatovića, pa se požalio na sudije

On je takođe ukazao da ekipa iz Inđije takođe ima velikih finansijskih problema, ali da ne se ne žali u medijima, aludirajući na trenera Vojvodine Nenad Lalatović

Trener Inđije Dejan Čelar vidno je bio revoltiran nakon što je njegov tim poražen na domaćem terenu od Spartaka iz Subotice sa 4:3, ali ne zbog igre svojih izabranika, već zbog, očigledno sudijskih odluka.

OVO MORATE ZNATI

PEVAČU STALO SRCE: Preminuo DŽEJ RAMADANOVSKI u 56. godini

CRVENA ZVEZDA JESENJI ŠAMPION SRBIJE: Crveno-beli dva kola pre kraja pobedom u Užicu stekli nedostižnu prednost! VIDEO

UGLEDNI VIRUSOLOG TVRDI: Vakcina je spas za sve, ako ostvarimo imunitet stada, od maja smo bezbedni

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 5.809 novozaraženih, 58 preminulih, na respiratorima 278 pacijenata

POVEDITE RAČUNA: Ovo su radna mesta na kojima se KORONA najlakše i NAJBRŽE PRENOSI

OTKRIVEN IDENTITET UBIJENIH MLADIĆA U OKOLINI SREMSKE MITROVICE: Nasrnuli sekirama na braću, krv šikljala

On je takođe ukazao da ekipa iz Inđije takođe ima velikih finansijskih problema, ali da ne se ne žali u medijima, aludirajući na trenera Vojvodine Nenad Lalatović.

– Uopšte nije nesrećan poraz. Bilo je žalosno biti prisutan danas ovde i da gledam kako su se momci izdigli iz situacije. Ja ne idem okolo i ne pravim rijaliti, ne pričam o drugim stvarima. Izađemo pošteno na teren, tražimo da bude 50-50… Tužno je, jer ne smem više ništa da kažem. Tužno je to što sam gledam grupu momaka koji pokunjeni odlaze sa terena jer je neko hteo da bude protagonista ovde pre njih – rekao je Čelar.

Dva penala suđenja su u korist Spartaka, a nešto interesantnija situacija desila se kod drugog gde su malobrojni prisutni na stadionu u Inđiji odmah uzvikivali da se radi o simulaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter