Izvor: Novosti
12.09.2021 u 20:09
0

JEZIVA POVREDA IGRAČA!

LIVERPUL je pobedio Lids u gostima sa 3:0 u gostima u četvrtom kolu Premijer lige, a meč je obeležila nažalost jeziva povreda igrača „crvenih“ Harvija Eliota.

PROČITAJTE JOŠ:FILIP KOSTIĆ: Ušao u drugom poluvremenu i odmah postigao gol!

Mladog 18-godišnjeg vezistu sigurno čeka duža pauza nakon jezivog loma noge. Ceo „Eland Roud“ se uhvatio za glavu. Zanimljivo, sudija Kreg Poson nije ni dosudio faul, ali je nakon konusltacije sa kolegama iz VAR sobe promenio odluku.

Vukao je loptu Eliot kada je na polovini terena na njega sa leđa startovao Strajk, i to sa obe noge, a u tom duelu mladi fudbaler je izvrnuo nogu i deluje da je došlo do preloma.

Mohamed Salah je odmah video šta se desilo, alarmirao je lekarsku ekipu da uđe na teren dok je Eliot bio u bolovima.

PROČITAJTE JOŠ:Košarkaši Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva u Parizu!

Nekoliko minuta mu je ukazivana pomoć, što gledaoci kraj „malih ekrana“ nisu mogli da vide zbog strožih pravila u ovim situacijama, a potom je Eliot na nosilima iznesen uz aplauz svih gledalaca.

Liverpul je slavio golovima Mohameda Salaha, Fabinja i Sadio Manea. Ipak, čini se da je nakon svega što se desilo rezultat u drugom planu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter